STOGŲ DENGIMO KAINA

Statyba tai yra neatsiejama visuomenės dalis. Kiekvienas mūsų nori gyventi geriau, patogiau, prabangiau. Tokiu atveju, jei finansai mums leidžia, statomės nuosavą namą. Juk erdviame name gyventi išties geriau nei dėžutėje, kuri yra vadinama butu. Ir tai padaryti norime kuo kokybiškiau, neišleidžiant milijonų ar permokant už paslaugas bei prekes. Todėl išties svarbu apgalvoti kiek jums tai kainuos ir kiek galite tam skirti lėšų. Viena iš svarbiausių namo sudedamųjų dalių yra stogas todėl derėtų aptarti stogų dengimo kainą.

Taigi visų pirma iš ko susideda stogas ? Visas stogas, kaip bendras ir vientisas objektas susideda iš stogo dangos, apdailos elementų, lietaus nuvedimo sistemos, stogo konstrukcijos, stogo pakalimo, difuzinės plėvelės. Ir išties gi sunku, paprastam žmogui, nieko nenusimanančiam žinoti, kiek jam tai kainuos ar kiek medžiagų reikės. Kad neatsitiktų taip, jog iš pradžių susipirkus medžiagas jų pritrūksta , o tokių pačių rasti jau tampa sunku. Arba priešingai, nusipirkus per daug, dar lieka, ir pinigai tampa išmesti į balą, o medžiagos stovi niekam nereikalingos, nes jas sunku per parduoti.

Todėl be abejonės , viskas yra derinama su pačiais darbininkais. Jie jums tikrai paskaičiuos ir pasakys stogo dengimo kainą atsižvelgiant į jūsų stogo kvadratūrą, norimų medžiagų tipą. Kiekvienas atvejis yra individualus, kiekvienas klientas su skirtingais norais ir poreikiais, todėl šiame straipsnyje nerasite visiškai tikslių skaičių, kurie bus tinkami būtent jums.

Kaip pavyzdį galima paimti tarkim 100 kvadratinių metrų stogą, ir atlikti jam preliminarius skaičiavimus, kiek iš viso atsies stogo dengimo kainą: mediena 640 €; difuzinė plėvelė 112,5 €; plieninė stogo danga 660 €; skardos gaminiai 400 €; metalinė lietaus nuvedimo sistema 290 €; tvirtinimo detalės 545 €; montavimo darbai 2000 €; kaminas 300 €; stogo pakalimas su sumontavimu 2000 €.

Ir viso tai kainuos 6947 €, vienas kvadratinis metras kainuos 69 €. Ir tiek jums atsieis pats paprasčiausias stogas, o ne koks nors labai įmantrus. Taigi iš kainos galime suprasti, kodėl stogas yra pati svarbiausia namo dalis. Prisiminkite, visada kontaktuokite su statybų specialistais, jie jums pasakys realias kainas skirtas būtent jūsų atvejui.

Reikalinga konsultacija? Kreipkitės: http://www.lakede.lt/