Skyrybos

Skyrybos internetu – paslauga, kurios prireikia kas antram?

Gyvenime žmonėms tenka susidurti su daugeliu iššūkių, deja, tačiau ne vienam vienas skausmingesnių būna skyrybos. Skyrybos yra labai sudėtingas procesas, tačiau jis vyksta ne be reikalo. Žmonės skiriasi nes yra pavargę vieni nuo kitų, gyvenime išsiskiria jų nuomonės ar norai, todėl tokiu atveju geriausia ir yra išlaisvinti save ir savo sutuoktinį nuo suvaržymų bei sukti skirtingais keliais. Vienas iš būdų greičiau išsiskirti – skyrybos internetu.

Skyrybos internetu

Išsiskirti internetu tikrai įmanoma, tai advokatų praktikoje naudojamas būdas, kuris yra pasiteisinęs. Skyrybos internetu vyksta greičiau todėl, kad advokatai su kitais advokatais gali bendrauti tiesiog elektroniniais laiškais. Taip pat sutuoktiniai gali vienas su kitu bendrauti internetu ir nesipykti, nekonfliktuoti dėl įprastų dalykų, kuriuos reikia nutarti skiriantis: su kuo liks vaikai, kas turės mokėti ir kokio dydžio alimentus, kaip pasidalins paskolos mokėjimas, kam liks turtas ir kitus svarbius niuansus. Šis skyrybų būdas beje gali būti ir pigesnis.

Skyrybos – kokios jos būna?

Jeigu matote, kad skyrybos yra neišvengiamas procesas, tai tokiu atveju kreipkitės į skyrybų advokatą. Skyrybos būna tikrai įvairios:

  • Skyrybos bendru sutarimu. Skyrybos bendru sutarimu yra vienas paprasčiausių būdų, nes abu sutuoktiniai yra geranoriškai nusiteikę išsiskirti kuo greičiau. Skyrybas bendru sutarimu tikrai verta atlikti internetu, nes tai sutaupo abiem sutuoktiniams laiko.
  • Skyrybos vieno prašymu. Tokios skyrybos vyksta tais atvejais, kai vienas iš sutuoktinių yra nepatenkintas santuoka ir nori ją nutraukti.
  • Skyrybos vienam nesutinkant. Skyrybos vienam nesutinkant yra sudėtingesnės nei skirtis bendru sutarimu, nes procesas gali trukti ilgiau, tai sudėtinga ir psichologiškai.
  • Skyrybos dėl sutuoktinio kaltės. Tokios skyrybos vyksta dėl vieno iš sutuoktinių kaltės, dažnai tai būna neištikimybės faktorius ar pvz., neleistinai pasisavinti pinigai.
  • Ir kita.

Jeigu jums reikia skyrybų advokato, tai kreipkitės tiesiogiai į advokatų kontoras arba galite susirasti patikimą skyrybų advokatą tiesiog internete. Kreipkitės į advokatus internetu ir sutaupykite savo laiko bei raskite greičiausią ir patikimiausią sprendimą.