E. draudimas

E. Draudimas

Kokį draudimo būdą rinktumėtės: ar mieliau keliausite į draudimo biurą ir konsultuositės gyvai, ar negaišite laiko ir drausitės internetu? Žmonės, kurie ketina apsidrausti, turi skirtingą, su draudimu susijusią, patirtį. Taip pat skiriasi ir jų poreikiai, bei reikalavimai paslaugai ir aptarnavimui. Jei vienus tenkina e-draudimas, tai kiti negali nė įsivaizduoti, kad el. draudimas pakeis gyvą bendravimą su finansų konsultantu.

Žmones būtų galima išskirti į dvi grupes: vieni nori išsamios informacijos apie perkamą draudimo paslaugą ir jos sąlygas, o kiti tiesiog nori greitai įsigyti draudimą, nes žino pagrindinę su sąlygomis susijusią informaciją. Draudime dirbantys konsultantai paprastai vadinami finansų konsultantais. Jų darbo tikslas yra informuoti klientus apie teikiamas paslaugas ir jų sąlygas, išsiaiškinti klientų poreikius ir parengti draudimo pasiūlymus, kurie tuos poreikius atitiktų. Finansų konsultantas pataria klientui kaip tvarkyti savo turtą, kad jis galėtų saugiai jaustis finansiškai. Gyvybės, būsto, turto ir automobilio draudimai neapsaugo jūsų nuo nelaimių, draudimai apsaugo jus nuo nuostolių, kurie patiriami dėl tam tikrų draudiminių nelaimingų atsitikimų.

Tie žmonės, kurie tiesiog nori greitai įsigyti draudimą, matyt, nėra suinteresuoti gilintis į smulkmenas, nes jiems svarbi produkto (paslaugos) esmė arba tokie klientai jau yra susipažinę su draudimo paslaugų sąlygomis ir galbūt jie jau yra draudęsi. E. draudimas yra skirtas būtent, tiems, kurie nori paslaugą įsigyti negaišdami daug laiko. Skubantys paprastai lieka patenkinti informacijos kiekiu, kurį pateikia e. draudimas (https://draudimas.ld.lt/draudimas-internetu). Informacinių technologijų laikais didžioji dalis visų paslaugų ir prekių randama ne tik parduotuvėse bei biuruose, bet ir internetinėje erdvėje. E. draudimas kaip ir kitos paslaugos ar prekės įsigyjamas nuotoliniu būdu, visa tai mes galime gauti akimirksniu tik elektroninės komercijos dėka.

Tik nuo kiekvieno kliento asmeninių poreikių priklauso ar jam patogus e. draudimas ar gyvai finansų konsultanto teikiama paslauga. Šiais laikais prekių ir paslaugų įsigijimo būdai yra pritaikyti įvairiems klientų poreikiams.