Kasko draudimas internetu

Kasko draudimas internetu – kodėl taip patogu?

Visi nori ilgai ir laimingai gyventi, būti sveiki ir saugūs. Taip pat visi teoriškai žino ką reikia daryti, kad sveikata ir saugumas neliktų tik kalbomis. Tačiau kartais dėl visiškai nerimtų priežasčių mes pasielgiame neapdairiai ir rizikuojame savo sveikata ar turtu. Vienas iš tokių neapdairumo pavyzdžių, kai skubėdami paliekame automobilyje jo dokumentus ir raktelius. Tokia situacija yra laikoma nedraudžiamuoju įvykiu. Draudimas apsaugo jūsų turtą nuo nuostolių, tačiau neapsaugo nuo žioplumo. Todėl, net įsigiję kasko draudimą, negalime visiškai atsipalaiduoti ir nebesirūpinti savo turtu.

Kasko draudimas internetu yra ne tik greitas būdas apsidrausti, bet ir patogus būdas gauti informacijos apie kasko draudimą. Kai kuriems žmonėms reikia laiko, kad galėtų atidžiai išsinagrinėti savo turimą draudimo pasiūlymą ir priimti sprendimą. Todėl kasko draudimas internetu ir apie jį pateikiama informacija yra puikus pasiūlymas tiems žmonėms, kurie mėgsta kruopščiai perskaityti sutartis, sąlygas ir įvairias instrukcijas. Internetu užpildžius formą jums yra pateikiamas kasko draudimo pasiūlymas, su kuriuo galite susipažinti, jį išnagrinėti, o jei kyla neaiškumų, visuomet galima kreiptis į finansų konsultantą, kuris yra visuomet pasirengęs padėti. Kasko draudimas internetu paprastai draudžia jūsų automobilį nuo 5 pagrindinių nuostolių priežasčių: nelaimingų atsitikimų, avarijų, vandalizmo atvejų, automobilio ar jo dalių vagysčių bei stichinių nelaimių. Apsidraudusieji gali nemokamai naudotis techninės pagalbos kelyje paslaugomis. Dar daugiau privilegijų ir nemokamų paslaugų siūloma tiems kasko draudimo klientams, kurie kartu perka ir privalomąjį vairuotojų civilinės atsakomybės draudimą.

Kasko draudimas internetu yra toks patogus dėl laiko sąnaudų ir dėl to, kad klientui nereikia skubėti priimti sprendimo, nes niekas nelaukia jam už nugaros. Internetu gautą pasiūlymą galima ramiai ir nuodugniai išnagrinėti bei apsispręsti ar jis jus tenkina. Nepamirškite, kad prireikus finansų konsultantai gali koreguoti draudimo pasiūlymus ar pateikti kitus.

Norite įsigyti KASKO draudimą tiesiog internetu, neinant iš namų? Apsilankykite: https://www.ld.lt/kasko-draudimas