batai

Kaip neužkibti ant reklamos ir pasirinkti kokybiškus batus?

Kokybiška avalynė tokioje šalyje kaip Lietuva, kur klimatas yra labai permainingas, yra būtina. Netinkamai pasirinkę batus galite susidurti ne tik su stuburo problemomis, tačiau metai iš metų pergyventi dėl vis atsinaujinančio peršalimo. Tinkami batai gali net kelis kartus pagerinti gyvenimo kokybę, tačiau kai šiuo metu egzistuoja tokia plati pasiūla – ne visi moka tinkamai pasirinkti.

Reklama garsiai rėkia, kad būtent jų avalynė yra geriausi ir kad būtent juos reikia pirkti jeigu norite, kad kojos visada jaustųsi puikiai. Visgi, ne visi batai vienodai geri, kad ir kaip tai sakytų reklama. Paieškai siūlome vadovautis keliais kriterijais, kurie dažniausiai ir susistemina paieškų žingsnelius, bando tikslingai pasirinkti.

1. Pirmiausia rekomenduojame įvertinti iš kokios medžiagos avalynė yra pagaminta. Skirtingiems sezonams reikalingi ir skirtingi batai. Jeigu žiemos metu reikia kuo šiltesnių, kadangi lauke yra minusinė temperatūra, tai rudens metu svarbiausia, kad batai būtų apsaugoti nuo drėgmės. Tinkamai pasirinkta avalynė gali užtikrinti, mada blogas oras netrukdys džiaugtis aktyvaus laisvalaikio malonumais.

2. Taip pat reikia įvertinti užsegimą, kuris taip pat dažniausiai dominuoja priklausomai nuo to, kas nešios batus ir kokia yra jų paskirtis. Vaikams geriausiai tinka batai su lipukais. Tuo tarpu suaugusieji renkasi užtrauktukus, kadangi tai patogesnis pasirinkimas nei kad raišteliai.

3. Stilius neturi būti svarbiausias kriterijus, tačiau kai kuriems tai vienas svarbiausių veiksnių, kuris lemia batų pasirinkimą. Jums labiau patinka neutralūs ar labai išskirtini batai?

4. Pasižiūrėkite, kokį kulną turi Jūsų pasirinkta avalynė. Negalima nešioti batų, kurie visiškai neturi jokio kulniuko, kadangi jie gali būti labai žalingi žmogaus stuburui. Rinkitės kokybiškus batus ir rūpinkitės savo sveikata.

5. Pirkite tokio dydžio batus, kurie Jums kaip tik. Tiek per dideli, tiek per maži batai labai gadina Jūsų koją.

Batai – žingsnis link kur kas kokybiškesnio gyvenimo, tačiau tam reikia pasirinkti ir kokybiškus batus. Jeigu paieškos einasi labai lėtai – tokiu atveju konsultacija su profesionaliu konsultantu labai rekomenduojama.