Lentynos

Lentynos svetainėje – modernu, praktiška, stilinga

Šiandien kuriant svetainės interjerą dažnai susimąstoma, ar reikalinga didelė sekcija? Ypač, jei namuose yra daugiau vietos ir akis į akį nesusiduriama su vietos daiktams laikyti trūkumo problema. Todėl dažnai žmonės renkasi nedidelę modernią sekciją arba žemą televizoriaus spintelę ir lentynas virš televizoriaus. Atsakyti, kuris variantas yra geresnis, negalima, tačiau galima išvardinti tokių lentynų privalumus.

Pirmiausia, lentynos yra mažiausiai investicijų reikalaujanti interjero detalė: jos nėra brangios, lentynas iš pardavimo vietos galima parsivežti pačiam, jas surinkti nėra sudėtinga, o pakabinti gali patys namų šeimininkai. Taip pat lentynas galima derinti tarpusavyje taip sukuriant vis kitokį dizaino sprendimą. Lentynos puikiai dera bet kokiame interjere ir jų neriboja namų stilius.

Visų antra, ant lentynų galima sudėti daugybę nuotraukų rėmelių, vazų, žvakių ir kitų malonių namų smulkmenų taip sukuriant namų jaukumą ir prisiminimus.

Galiausiai, lentynas nesunku valyti: užtenka tik perbraukti drėgna šluoste. Priešingai nei valyti sekciją, kur dulkės kaupiasi ne tik ant lentynų, bet ir stiklo, durelių bei jų darinėjimo mechanizmuose.

Lentynos, kaip teigia interjero dizaineriai, yra pats paprasčiausias būdas siekiant atnaujinti namų interjerą, taip pat populiarus būdas suteikti jaukumo nuomojamam būste arba bendrabutyje. Tai lemia tos pačios priežastys – gera kaina, lengvas montavimas, dizaino galimybės, patogumas, praktiškumas ir lengva priežiūra. Lentynas galima kabinti bet kokioje namų erdvėje, ne tik svetainėje, tai puikus pasirinkimas ir vaikų, darbo kambaryje, miegamajame, koridoriuje, valgomajame ir kt.

Taigi, jei norite greitai atnaujinti namus arba sukurti stilingą svetainės interjerą, Jums puikiai tinka lentynos, kuriose sudėsite brangiausius namų prisiminimus ir kurių priežiūra neatims daug laiko.