Mergina šypsosi prieš veidrodį

Dantų implantacija: eiga

Praradus nuosavus dantis dantų imlantacija yra geriausias pasirinkimas. Greta siūlomas ir protezavimas, tačiau protezai dažniausiai neatrodo taip natūraliai kaip kad implantai, tad dėl natūralumo pastarieji ir laimi. Juolab, odontologijos klinika paslaugas suteikia profesionaliai, gana greitai, o implantai atrodo puikiai tarsi natūralūs dantys.

Sudominome? Tokiu atveju siūlome daugiau info apie implantavimą ieškoti čia: https://juozas.dental/dantu-implantacija. Paslaugas siūlantis Juozas.Dental dažnai pavadinama geriausia alternatyva Kaune. Paslaugų kaina – prieinama, o rezultatas – puikus.

Dantų implantacija – būtinybė?

Dantų implantacija atliekama ne tik todėl, kad žmogus nori gražios šypsenos. Taip galvoja daugelis. Visgi, priežasčių yra kur kas daugiau.

  • Implantai pakeičia natūralaus danties šaknį, tad padeda išvengti irstančio žandikaulio kaulo.
  • Implantai visiškai savo funkcijomis atstoja natūralų dantį.
  • Padeda išvengti šveplavimo, kuris gali atsirasti dėl prarasto danties.
  • Taip pat suteikia galimybę plačiai šypsotis.
  • Apsaugo greta esančius dantis, kuriems kitu atveju tektų didesnis krūvis, tad jie greičiau dėvėtųsi.

Implantavimas: žingsnis po žingsnio

Implantavimas yra gana paprastas. Atliekant vietinę nejautrą žmogui per kelis kartus implantuojami dantukai. Dažniausiai po procedūros žmogus jaučia veržimą, diskomfortą, tačiau tai labai laikina.

Jeigu jau nusprendėte, kad implantavimas Jums reikalinga paslauga – tokiu atveju susipažinkite kaip jis bus atliekamas.

  1. Pirmiausia specialistas apžiūri Jūsų burnos ertmę bei pateikia diagnozę. Juk svarbu įvertinti ne tik tai, kokie implantai tinka, tačiau ir tai – kokios priežastis paskatino dantų netekimą.
  2. Kai kuriais atvejais reikalingas papildomas audinio stiprinimas.
  3. Įvertinama paciento situacija ir pateikiami jam labiausiai tinkami implantų variantai. Pacientas gali pats nuspręsti – kuris labiausiai tinka. Žinoma, siūlome naudotis specialisto rekomendacijomis. Pavyzdžiui, šiuo metu labai mėgstami Straumann implantai arba implantai all-on-4.
  4. Atliekamas implantacijos procesas. Nebijokite, visiškai neskaudus ir gana paprastas.
  5. Taip pat reikia palaukti, kol baigsis gijimas. Teks palaukti, kadangi jis gali trukti net iki 6 savaičių.
  6. Baigus reikia apsilankyti pas specialistą, kuris patikrins, ar viskas gerai sugijo.

Implantai nėra lepūs, tačiau jiems reikia tiek pats dėmesio, kiek ir natūraliems dantims. Tokiu atveju šypsena bus plati, sveika ir graži, o implantai tarnaus visą gyvenimą.