dantu pastos reklama

Burnos higienos įpročių skatinimas partizaninio marketingo dėka

Gydytojai odontologai akcentuoja, kad šiais laikais lietuviai tikrai per mažai rūpinasi savo burnos ertme. Atrodo, kad galimybės labai plačios, kadangi egzistuoja labai daug dantų priežiūros alternatyvų, juolab, apsilankymai pas gydytojus gali būti tokie dažni, kokių tik pacientas pageidauja. Tiesa, net ir tokiu atveju priežiūros dažniausiai per mažai ir dažniausiai gydytojai kaltina tėvelius, kurie paprasčiausiai nepaskatina savo vaikučių tinkamai rūpintis dantukais. Į pagalbą ateina marketingo specialistai, kurie vienija jėgas su medikais.

Vienas unikalių reklamos būdų buvo sukurtas Colgate įmonės. Apskritai ši įmonė garsėja ne tik tuo, kad kuria produkciją skirtą dantukų priežiūrai, tačiau ir įvairiomis socialinėmis akcijomis, kurio metų skatinama žmones kuo daugiau dėmesio skirti savo burnos ertmei. Tikrai ne tik vaikams, kurie dažniausiai ir taip sulaukia dėmesio. Tačiau būtent suaugusiems, kurie nepagalvoja, kad jie rodo blogą įvaizdį mažiesiems.

Tad apie kokią mes reklamą? Colgate sudarė sandėrį su ledų įmone. Su nuostabaus skonio ledais ant pagaliuko. Ant jo yra išspausdinta info, tekstas, kuriame akcentuojama, kad laikas išsivalyti dantukus. Tiesa, tekstas pamatomas tik tokiu atveju, kai visas ledas yra suvalgomas. Taigi, pamačius pirmą kartą – nuostaba didelė. Žinoma ir tikrai labai geras priminimas visiems, kad po tokios cukraus porcijos dantukų išsivalymas yra būtinas.

Jeigu esate ne namuose, tokiu atveju pirminį cukraus kiekį galima nuvalyti suvalgius obuolį arba išgėrus vandens. Tai padaryti būtina. Lygiai taip pat, kai tik bus galimybė – būtinai išsivalykite dantukus švariai. Tuomet pavyks pašalinti minkštąsias apnašas, kurios galiausiai virs kietosiomis ir kurių šalinimui yra reikalingas specialistas.

Yra ir daugiau originalių reklamos galimybių. Jos orientuotos ne tik į verslo poreikius, tačiau ir odontologų prašymus kuo daugiau rūpintis savo dantimis. Paprasčiausiai žmonės jiems skiria vis mažiau dėmesio. Ypač vaikams, kurie apskritai nevalo savo dantukų, tad jau jauname amžiuje implantacija dažnai tampa vieninteliu burnos priežiūros keliu.

Pagal pilene.lt