vilnoniai

Kokias dovanas internetu dažniausiai perka?

Vartotojai  vis dažniau taupydami savo laiką, dovanų ieško internete. Patogumas, kaina, ir pasirikimas yra pagrindinės priežastys lemiančios vis didėjantį elektroninės prekybos mastą. Internetu perkama daug ir  įvairių dovanų. Pirmiausia pasirūpinama dovanomis vaikams. Populiariausia kalėdinė dovana tiek mergaitėms, tiek berniukams konstruktoriai LEGO. Atrodo, kad žmonės ima labiau vertinti kartu su visa šeima leidžiama laiką ir ieško bendrų pramogų. Stalo žaidimai, galvosūkiai, mergaitėms perkamos žaislinės virtuvėlės, berniukams automobilio ar straigtasparnio rinkiniai, policijos rinkiniai, ir 4 aukštų automobilių parkavimo aikštelės. Vėliau auga namams skirtų prekių pirkimas- dažniausiai buitinė technika, pavyzdžiui, trintuvai, virduliai, virtuviniai kombainai, plaukų džiovintuvai ar žnyplės, barzdaskutės, kavos aparatai, dulkių siurbliai. Iš stambios buitinės technikos populiarumo sulaukia skalbimo mašinos, indaplovės, šaldytuvai, televizoriai. Prieš pat šventes šokteli kvepalų, kosmetikos, dovanų rinkinių paklausa.

Vilnoniai pledai

Pledas- tai būtinas daiktas kievienuose namuose, kuris gali būti naudojamas vėsesniu oru apskritai namuose, terasoje ar išvykoje. Vilnoniai pledai iš avių, merino avių, kupranugarių, alpakų  ir kašmyro. Šių pledų audiniai yra tankūs, labai švelnūs ir malonūs liesti. Merino vilnos pledai yra plonesni pagal struktūra nei avių, bet švelnesni. Pledai su kupranugario vilna pasižymi ilgaamžiškumu bei tvirtumu. Švelniausi ir pra bangiausi pledai yra gaminami iš alpakos ir kašmyro vilnos.

Avių vilnos gaminiai

Vilna yra antistatinė, vilnoniai pledai ir antklodės beveik  nekaupia statinio krūvio. Ši vilna yra praktiškai nedegi. Ji puikiai praleidžia orą, sugeria ir išgarina drėgmę. Avys gali ne tik pakelti žiemos šalčius, bet neperkaisti ir karštomis vasaros dienomis ir dar ištverti lauke vėją, lietų, sniegą. Tokias pat savybes išlaiko ir vilnoniai pledai. Avių vilna yra labai ekologiškas produktas. Vilna yra natūrali, todėl biologiškai skaidri, neteršianti gamtos medžiaga. Minkšti pledai ant lovos, sofos ar ant fotelių ne tik apgaubia mus šiluma, tačiau ir džiugina akis savo grožiu. Pledai ant lovų labai dažnai matomi visuose namuose, tik skiriasi jų išvaizda.