moteriski-aksesuarai

Moteriški aksesuarai, kuriuos reikėtų rinktis itin atsakingai

Moterys tikrai negalėtų skųstis aksesuarų pasirinkimu – joms skirtų garderobo detalių įvairovė iš tiesų yra pakankamai įspūdinga. Visgi, nors ir kruopščiai renkamės kiekvieną iš jų, yra keletas aksesuarų, kurių pasirinkimui dėl vienų ar kitų priežasčių reikėtų skirti šiek tiek daugiau dėmesio – siūlome su jais susipažinti.

Rankinės

Sunku būtų nesutikti, jog rankinėse moterys bando sutalpinti visą savo gyvenimą. Tad šiuo atveju Jums reikės nuspręsti, kiek „gyvenimo“ kas kartą norėsite pasiimti kartu su savimi. Nuo to priklausys rankinės dydis ir skyrelių skaičius. Tiesa, tikėtina, kad kasdienėms situacijoms ir ypatingoms progoms reikės paieškoti skirtingų aksesuarų – juk poreikiai tokiose situacijose taip pat gerokai skiriasi.

Papuošalai

Nors gali atrodyti, kad tai „tik“ papuošalai, iš tiesų jie yra gerokai įtakingesni, nei kad galėtumėte pagalvoti. Pavyzdžiui, ilgi karoliai gali nukreipti dėmesį nuo klubų ar kitų probleminių kūno zonų, o ploni žiedeliai puikiai pasitarnauja tuomet, kai norisi vizualiai prailginti pirštus. Panašių niuansų yra ir daugiau – nesuklysite, jei paskirsite šiek tiek laiko ir visais jais pasidomėsite.

Laikrodžiai

Šiam aksesuarui neretai prireikia šiek tiek didesnių investicijų, todėl reikėtų gerai pagalvoti, ar naujasis laikrodis derės prie Jūsų puoselėjamo įvaizdžio. Spalvine prasme jis nebūtinai turi sutapti su Jūsų apranga, tačiau jei puoselėjate elegantišką stilių, atitinkamai reikėtų rinktis ir panašų laikrodį. Tuo tarpu aktyviai gyvenančioms moterims verta pagalvoti apie fizinę būklę stebėti leidžiančius išmanius modelius – kai kurie iš jų atrodo lygiai taip pat, kaip ir klasikiniai laikrodžiai. Visus juos galite apžiūrėti čia: https://pigu.lt/lt/grozis-ir-mada/laikrodziai/laikrodziai-moterims.

Piniginės

Galbūt šis aksesuaras Jūsų įvaizdyje nėra matomas išoriškai, tačiau Jūs pačios jį matote kiekvieną  dieną, o kartais – net ir po kelis kartus. Akivaizdu, kad piniginė turėtų būti ir graži, ir patogi. Pagalvokite, ar į ją bandysite sutalpinti ir pagrindines korteles, ar joms įsigysite atskirą dėklą ir žinoma – įsitikinkite, ar naujoji piniginė tilps į Jūsų rankinę. Galiausiai beliks apsispręsti dėl stilistikos, tačiau tiek spalvų, tiek medžiagų šiuo atveju apstu, taigi bet kuriuo atveju pavyks surasti žaviausią aksesuarą. Plačią piniginių įvairovę rasite Pigu.lt el. parduotuvėje arba paspaudę čia: https://pigu.lt/lt/pinigines-korteliu-deklai-moterims.

Akivaizdu, kad daugelis iš šių aksesuarų atlieka ne tik pagrindinę savo funkciją, tad ir pasirinkimas tampa šiek tiek sudėtingesnis. Tačiau jei apgalvosite svarbiausius paminėtus aspektus, su naujomis garderobo detalėmis dar geriau atskleisite savo asmenybę.