draudimo-skaiciuokle3

Kokia interneto reikšmė draudimo paslaugų teikėjo paieškos procese?

Kuomet dar nebuvo interneto, žmonės draudimo paslaugų ieškodavo laikraščiuose, skelbimų skiltyse, pasikliaudavo savo draugų ir pažįstamų rato patirtimi, atsiliepimais. Dažnais atvejais suveikdavo televizinė reklama, juk ne viena karta užaugo prie televizorių ekranų, o ten ne tik pramoginės laidos ir filmai, bet ir gausybė reklamų. Anksčiau žmonės norėdami sužinoti ir palyginti draudimo paslaugų kainas turėjo kreiptis į draudiko filialą arba teirautis telefonu. Tokie būdai kainavo ne tik pinigus, bet ir taip brangų laiką, kurio skubančiame pasaulyje mums vis trūksta. Visi šie būdai buvo ir yra tinkami, tačiau interneto atsiradimas palengvino paieškas.

Interneto dėka turime galimybę greitai ir patogiai pasiekti visų draudimo paslaugų teikėjų internetines svetaines, kuriose galime rasti reikalingą informaciją, sutaupome laiko ir pinigų, neišeidami iš namų sužinome kainas ir jas galime palyginti. Tokia interneto pagalba tikrai reikšminga ir naudinga.

Draudikų nustatytas draudimo paslaugų kainas galite palyginti lankydamiesi specialiai palyginimui sukurtose interneto svetainėse. Be abejo tokiose svetainėse yra pateikiama tik preliminari, orientacinė kaina, skirta palyginimui. Norėdami sužinoti konkretaus draudimo siūlomą tikslią draudimo kainą turėtumėte pasinaudoti draudimo skaičiuokle (https://draudimas.ld.lt/draudimas-internetu), kuri ypač praverčia užsisakant paslaugą internetu. Draudimo skaičiuoklėje reikia užpildyti paraiškos formą, pagal tam tikrus rizikos veiksnius nustatoma draudimo kaina.

draudimo-skaiciuokle

Vienos draudimo skaičiuoklės pildymas gali užtrukti ilgiau nei kitos, pavyzdžiui automobilio draudimo kainai apskaičiuoti reikalingi duomenys ne tik apie transporto priemonės valdytoją, bet ir apie pačią transporto priemonę, todėl automobilio draudimo kainos skaičiuoklė atims kiek daugiau laiko. Tačiau tai vis vien leidžia sutaupyti laiko, lyginant, kad ne IT laikais būtų tekę keliauti mašina ir teirautis pas konsultantus.

Interneto reikšmė, ieškant ir draudimo, ir kitų paslaugų, vis didėja. Įpratome, kad visa pagrindinė informacija apie prekes ir paslaugas telpa delno dydžio telefone. Internetas padeda nešvaistyti laiko ir pinigų, o draudimo skaičiuoklė leidžia lengvai ir greitai palyginti skirtingus pasiūlymus ir greičiau priimti kiekvienam asmeniškai geriausią sprendimą.

draudimo-skaiciuokle2