Patarimai, kaip išsirinkti vonios spinteles bei kitus vonios kambario baldus

Išsirinkti vonios kambario baldus, nėra lengva. Ypatingai, jeigu vonios kambario interjerą ruošiatės įrengti savo jėgomis. Šis darbas reikalauja bendro erdvės suvokimo, spalvų gamos supratimo bei gebėjimo įvertinti praktiškumą. Tačiau, viskas yra įmanoma ir mes esame pasiruošę padėti sukurti tik jums tinkantį, jaukų ir unikalų vonios kambario dizainą.

Pradėkime nuo pačios esmės – vonios baldų išdėstymo ir jų parinkimo. Atsižvelgdami į vonios kambario kvadratūrą, nuspręskite kiek baldų bus galima patalpinti taip, kad jie nebūtų sustatyti per arti vienas kito. Visgi erdvė yra gana svarbus aspektas. Jeigu įmanoma, vonioje pastatykite tiek dušo kabiną, tiek vonią. Nepamirškite, kad vonioje turės tilpti ir didelis veidrodis, ir bent kelios vonios spintelės.

Kalbant apie vonios spinteles, jas verta rinktis pagal jūsų biudžetą bei žinoma spalvų gamą ir dizainą. Norintys sutaupyti, gali rinktis spintelių komplektus. Jie kainuoja kiek mažiau, nei perkant atskiras spinteles ir yra lengviau suderinami tarpusavyje. Tačiau nepamirškite jog spintelių komplektų dydis turi būti priderintas prie kambario dydžio. Norėdami turėti daugiau vietos daiktams bei tuo pačiu išlaikyti didesnę erdvę, įmontuokite kriauklę į spintelės vidų. Tokiu būdu kambarys atrodys itin estetiškai bei bus patogus naudojimui. Nepamirškite, kad vonios spintelės turėtų derėti prie bendro kambario interjero bei spalvų, Norėdami sukurti šiuolaikišką ir modernų dizainą, rinktis iš medžio ar marmuro pagamintas spinteles.

Vonios kambario baldai

Renkantis vonia ar dušą, gerai apgalvokite kokio tipo vonios norite. Ketaus, akmens masės, plieninės ir akrilinės vonios, jos visos skiriasi savo kokybe, ilgaamžiškumu bei patvarumu. Taigi, labai svarbu išsirinkti protingai. Jeigu svarstote įsigyti dušo kabiną, vėlgi atsižvelkite į jos dydį, funkcijas bei savybes.

Taigi, paversti vonios kambarį stilingiausia erdve namuose nėra taip sunku. Svarbu jog vonios spintelės bei kiti vonios kambario baldai būtų parinkti atsakingai. Nemaišykite spalvų, o jeigu norite itin paprasto be šiuolaikiško interjero rinkitės baltas ar šiltus spalvų paletės tonus.