Aukštakulniai

Aukštakulniai internetu: kaip perka išsilavinusios moterys?

Vyrai teigia, o moterys dažniausiai sutinka, kad aukštakulniai yra patys moteriškiausi batai. Tai avalynė, kurią dėvint moterys dažniausiai įgauna kur kas daugiau drąsos, jos kur kas labiau savimi pasitiki, žengia gatve tarsi raudonu kilimu, daugeliu atveju pagerėja laikysena, kadangi aukštakulniai padeda vaikščioti tiesiau. Žinoma, kol vienos damos labai mielai kasdien dėvi aukštakulnius ir džiaugiasi, kad jie suteikia moteriškumo, tuo tarpu kitos teigia, kad tai nėra patys patogiausi batai.

Tačiau ar tikrai?

Aukštakulniai internetu – puiki galimybė rasti Jums labiausiai tinkamą avalynę. Tokią, kuri būtų ne tik labai stilinga, tačiau tuo pačiu ir patogi. Radus komfortabilius batus jais bus galima įveikti net ir pačius didžiausius atstumus, tad skirti laiko paieškoms – verta.

Kokius aukštakulnius dėvėti darbe?

Aukštakulniai internetu yra labai įvairūs ir pradėjus ieškoti susidursite su labai plačia pasiūla. Natūralu, kad ieškant tinkamiausių aukštakulnių reikia vertinti ne tik savo poreikius, tačiau ir etiketą. Štai darbo vietoje reikia rinktis klasikinio stiliaus, solidžiai atrodančius aukštakulnius, kurie per daug neatkreiptų į save dėmesio. Darbo vietoje labiausiai rekomenduojami tamsesnių spalvų aukštakulniai, kurie dera ir prie tamsesnių, neutralių spalvų kostiumėlių. Tiesa, bateliai turi būti tamsesnės spalvos nei kostiumėlis. Tokiu atveju išlaikysite vientisumą ir tuo pačiu skonį. Taip pat siūlome vengti labai aukštų pakulnių, kadangi jos gali atrodyti labai vulgarios. Galiausiai – geriausi kulniukai, kurie yra platesni, o ne špilkinio tipo. Nors tokie dažnai atrodo elegantiškiau, tačiau su jais reikia mokėti vaikščioti, taip pat, greta elegancijos galite atrodyti ir vulgariai.

Aukštakulniai kiekvienai dienai

Skoningi moteriški batai nešiojami ne tik darbo metu, tačiau ir kiekvieną dieną. Kai kurie aukštakulnius pasirenka kaip pačią patogiausią avalynę, kuri puikiai tinka kiekvieną dieną. Tokiu atveju reikia labai atidžiai ieškoti Jums labiausiai tinkamų batukų. Vėlgi, geriausiai tinka su platesniu kulniuku, kadangi jie patogiausi. Kai kurie vietoje aukštakulnių renkasi platforminius batus, kadangi jie tokie patys kaip ir kedai. Svarbiausia palaukti, kol koja pripras, o tai dažniausiai nutinka po savaitės tų pačių batų nešiojimo.

Aukštakulniai ir sveikata

Iki šiol nėra vieningai sutinkama, ar aukštakulniai gali būti nešiojami kiekvieną dieną. Kol vienos moterys teigia, kad tai labai patogi avalynė, tuo tarpu ortopedai teigia, kad net ir patys patogiausi aukštakulniai neturėtų būti visada ant jūsų kojų. Taigi, siūlome atsakingai rinktis avalynę ir tuo pačiu reguliariai ją keisti, kad padas ir pati koja galėtų pailsėti ir tuo pačiu kasdieniniais atstumai būtų įveikiami greitai bei paprastai. Juk skirtingais atvejais reikia rinktis ir skirtingą avalynę, kad pavyktų puikiai jaustis ir kasdien žygiuoti tvirtai.

Aukštakulniai internetu – kad kiekvienas žingsnis būtų elegantiškas.