Kada kokių spausdintuvų reikia?

Etikečių spausdintuvas yra skirtas prekių ženklinimui. Kuo šis prietaisas yra pajėgesnis ir greitesnis, tuo tyliau veikia. O turėdamas šias savybes, jis ir kainuoja brangiau. Tad jeigu jums nėra reikalingi dideli spausdintų etikečių kiekiai, galite pirkti paprastesnį spausdintuvą ir turėti mažiau išlaidų. Pajėgūs spausdintuvai labiau praverčia didesnėms įmonėms.

Kur praverčia lipnių etikečių spausdintuvai?

Lipnių etikečių spausdintuvai yra reikalingi daugybėje pramoninės gamybos sričių. Lipnios etiketės yra būtinos tada, kai ant gaminių reikia užklijuoti brūkšninius kodus, prekių kainas, naudojimo instrukcijas, kitą svarbią informaciją. Lipnios etiketės pasitarnauja ir tada, kai ant pašto siuntų reikia užklijuoti jų pristatymo adresus. Kai spausdintuvas yra aukštos kokybės, tai ir etiketės puikiai atrodo ir tvirtai laikosi priklijuotos.

Ką turite nuspręsti prieš pirkdami etikečių spausdintuvą?

Pirmiausiai turite nuspręsti, ar jums tikrai yra reikalingas labai spartus, daug etikečių per trumpą laiką spaudžiantis spausdintuvas, ar užteks ir lėtesnio prietaiso, jei jūsų turima įmonė gana kukli, atitinkanti smulkaus verslo objekto apibrėžimą. Tačiau ir lėtesnį spausdintuvą rinkdamiesi, ieškokite kokybiško, nes tik toks spausdintuvas tarnaus ilgiau ir galės patenkinti visus jūsų poreikius bei lūkesčius. O jeigu jums lipnias etiketes būtina spausdinti labai dažnai ir gana dideliais kiekiais, tada būtinai rinkitės spartųjį spausdintuvą, kad darbas vyktų kuo sklandžiau ir jūsų nenuviltų.

Į ką dar būtina atsižvelgti renkantis lipnių etikečių spausdintuvą?

Ieškant tinkamiausio etikečių spausdintuvo būtina išsiaiškinti, kokio pločio bus spausdinimo ritinėlis, kad jis visiškai atitiktų jūsų numatytus būsimų etikečių ploto parametrus. Kadangi spausdinimo ritinių išmatavimai skiriasi, jums reikia žinoti, koks jums yra reikalingiausias, kad ant jo sutilptų visas jūsų numatytas spaudinio tekstas. O pačios lipnios etiketės pasižymi aukšta kokybe, atsparumu drėgmei, tiesioginiams saulės spinduliams ir kitokiam aplinkos poveikiui.

Kokių rūšių būna etikečių spausdintuvai?

Etikečių spausdintuvai būna nešiojami ir staliniai. Mobilieji spausdintuvai – idealus pasirinkimas nuolat keliaujantiems verslininkams, nes tokie prietaisai garantuoja puikias darbo sąlygas bet kurioje aplinkoje – lauke ar komandiruotėje. Jie yra aprūpinti belaidžiu ryšiu. O stalinis etikečių spausdintuvas yra skirtas nenutrūkstamai spausdinti nustatyto dydžio ir teksto etiketes.