Lauko prekės, mėsos kepimas bei kiti laisvalaikio praleidimo būdai

Jau atėjo pavasaris, išlindo saulutė ir nebesinori sėdėti namuose? Vilniuje yra pilna veiklų, kuriomis galite užsiimti. Jos tiks tiek mažiems, tiek dideliems, todėl galėsite keliauti su visa šeima ar net pasikviesti draugų, kad būtų linksmiau.

Pirmiausia, visuomet galima nuvažiuoti prie ežero. Jei Žalieji ežerai jau atsibodo, nes ten susirenka daug žmonių, visuomet galima pavažiuoti kažkur toliau, išsikepti šašlykų ar dešrelių ir trumpam pabėgti nuo kasdienybės. Vaikams patiks pasipliuškenti vandenyje ar šaudytis žaisliniais vandens šautuvais, o jūs tuo tarpu galėsite pasideginti. Išalkus, BBQ griliai padės išsikepti kepsnį ir visai šeimai skaniai papietauti ar pavakarieniauti. Gamtoje keptas maistas visuomet būna skanesnis, o kepant kepsninėje galėsite išsikepti pagal savo pomėgius. Kamado keraminė kepsninė bus patvari ir ilgalaikė, todėl prie ežero galėsite važiuoti ne vieną ir ne du kartus.

Taip pat galima nuvažiuoti į Vingio parką ir pažaisti įvairius žaidimus. Dažniausiai žmonės išsineša badmintoną ar skraidančią lėkštę, kurią galima tiesiog pasimėtyti. Jei turite šunį, tai galite pasivaikščioti su juo, nes yra pilna takelių Vingio parke, kur jums turbūt neteko vaikščioti. Taip pat jei turite daug draugų, galite juos pasikviesti pažaisti tinklinį. Vingio parke yra tinklinio aikštelė, kuri yra prieinama visiems, tiesiog reikėtų atvažiuoti ryte, nes vakare gali būti labai daug žmonių. Taip pat visuomet yra galimybė išsinuomoti riedučius ar longboard’ą ir jais pasivažinėti su artimu žmogumi ar draugu. Parke yra tam skirti takeliai, todėl važiuoti gana lengva ir patogu.

Neseniai išpopuliarėję elektriniai paspirtukai vis dar neišeina iš mados. Žinoma, Vilniuje gana mažai patogių kelių jais važinėtis, bet visuomet galima pasivažinėti dviračių takais Centre ar aplink jį, kur yra tam skirti takai. Taip pat tai nereikalauja fizinių pastangų, nes paspirtukas yra elektrinis ir nereikia visuomet pasispirti. Tai yra puikus užsiėmimas tiek vaikams, tiek jų tėveliams.
Vis dar naujiena, kuri visiems romantikams patiks, yra irklentės. Jos tobulai pritaikytos šiltiems vasaros vakarams, kai leidžiasi saulė ir norisi pabūti su artimu žmogumi. Dažniausiai šalia jų yra instruktoriai, kurie padės išsilaikyti ant vandens, to dar nedariusiems.

Taigi, veiklų yra pilna Vilniuje ir nebūtina visą laiką sėdėti namuose. Kvieskite draugus išlįsti į lauką ir papramogauti gamtoje.

Daugiau apie kamodo kepsnines: https://www.kepsnines.lt/kaip-big-green-egg-uzkariavo-pasauli/