Klasikinė balta suknelė

Klasikinės suknelės – nebūtinai nuobodžios. Kuo rengtis darbo vietoje?

Ne visi gali darbo vietoje dėvėti ryškias ir labai skoningas sukneles. Tačiau daugelis moterų  nori, kadangi tamsiomis dienomis nuostabi suknelė gali pagerinti nuotaiką, savijautą ir padėti kur kas labiau savimi pasitikėti. Suprantama, kad etiketas ne visada leidžia džiaugtis tomis galimybėmis, tad tereikia pažaisti ir apgalvoti – kokios smulkmenos Jums padės kur kas gražiau atrodyti, tačiau etiketo prasme pataikyti į taktą.

Klasikinės suknelės yra labai skirtingos. Lygiai taip pat kaip ir moterys, kurios kiekvieną dieną turi dėvėti sukneles. Aptarsime, kaip pasirinkti geriausią ir tuo pačiu kokios smulkmenos leis Jums atrodyti išskirtinai, tačiau nepatraukti į save per daug dėmesio.

Jeigu norite klasikinei pilkos spalvos suknutei suteikti daugiau gyvybės – tokiu atveju siūlome rinktis raštuotas pėdkelnes. Žinoma, jos galimos ne visada, tad siūlome plačiau pasidomėti kokios galimybės konkrečiu atveju. Jeigu galima – tokiu atveju puikiai tiks labai ryškios ir net su raštais. Jos net ir labai niūriai suknutei suteiks daugiau žavesio. O ta pati suknelė prie paprastų odos spalvos pėdkelnių įgaus visai kitą formą.

Taip pat jas gražinti siūlome pasirinkus skoningus dirželius, kurie gali būti dedami ant klubų arba liemens. Viskas priklauso nuo suknelės modelio ir pačios moters figūros. Prie juodų bei pilkų suknelių drąsiai rinkitės ryškiai raudonos spalvos dirželius, kurie taps svarbiausiu Jūsų stiliaus akcentu. Taip pat dirželiai gali būti dekoruoti papildomomis smulkmenomis, pavyzdžiui, gėlytėmis. Rezultatas bus tikrai puikus.

Tolimesnis žingsnis gali būti papuošalai, kuriuos labai paprasta ir uždėti, ir nuimti, tad dekoravimas jais bene geriausias pasirinkimas. Vėlgi, visada galima rinktis labai drąsius sprendimus, tačiau tuo pačiu naudinga žinoti, ar jie galimi Jūsų darbo vietoje.

Sukneles galima dekoruoti ant jų dėvinti ir ryškesnius švarkus. Tiesa, švarkai taip pat labai matomi, tad jie neturėtų būti labai iššaukiantys. Tiesiog gal ryškesnės spalvos nei suknelė.

Siūlome rinktis klasikinių spalvų sukneles, kurios yra dekoruotos kaspinėliais, mažutėmis atkarpėlėmis bei kitomis smulkmenomis, kurios galbūt nėra labai pastebimos, tačiau išties suteikia daugiau šventiškumo ir daugiau grožio. Kartais reikia tiek mažai, kad klasikinės suknelės atrodytų drąsiai.

Akivaizdu, kad net ir pačios mažiausios smulkmenos gali Jums padėti atrodyti puikiai. Juk klasikinės suknelės nereiškia, kad kasdien dėvima apranga turi būti labai statiška. Ypač šiuo metu, kai nuostabiausių drabužių pasirinkimas virtualiose prekybos vietose toks platus, o kaina yra prieinama kiekvienam. Siūlome paprasčiausiai pasinaudoti tomis galimybėmis ir leisti sau net ir darbo vietoje  atrodyti puikiai.

Juk kartais reikia tiek mažai, kad niūri diena taptų spalvota. Tam reikia skoningos suknelės ir tobulai prie jos derančių aksesuarų.