Vyras skaitantis laikraštį

Grožio supratimas medijose

Suprantama, kad medijos turi galią ir sėkmingai formuoja supratimą apie įvairius dalykus, nustato ribas, kas yra normalu, bei kas yra siektina. Ir nors kiekvienas žmogus turi šiek tiek kitokį, individualų supratimą apie grožį ar kitas normas, medijos gana stipriai pakoreguoja galutinį supratimą ir tai, ką žmonės drįsta parodyti, jog tai jiem priimtina ir svarbu.

Gražiai atrodyti nori bet kokio amžiaus žmonės. Nuo pat mažumės mergaitės stengiasi kuo įmantriau pasipuošti ir tai yra taip įprasta, kad visą likusį gyvenimą šis įprotis niekur nedingsta. Dauguma žmonių vos tik atsiradus pirmosioms amžiaus žymėms skuba jas maskuoti ar šalinti. Vieniems žmonėms sunku susitaikyti, kad jų kūnas rodo pirmuosius senatvės ženklus, todėl juos maskuoti nori ir todėl, kad galėtų vėl patogiai jaustis. Iš kitos pusės, senatvės ženklai rodo patyrimą ir brandą, todėl reikia mokėti mylėti save bet kokiame amžiuje, juk senėjimas neišvengiamas.

Kolagenas yra baltymas, iš kurio  yra sudaryta oda ir kiti tamprūs žmogaus audiniai. Jei dvidešimtmetei šie gaminiai ir nėra aktualūs, nes oda dar yra natūraliai stangri ir lygi, tai vyresnėms moterims ir vyrams šis papildas gali būti svarbus. Tai lyg kosmetika, bet skystas kolagenas yra vartojamas per burną ir odą pasiekia iš vidaus, kraujotakos pagalba. Oda yra tai, ką mes ir visi gali matyti, bet maloniai stebina tai, kad vartojant kolageną gerėja raiščių, akių būklė, apsaugomi sąnariai.

Hialurono rūgštis buvo atrasta dar ne taip seniai. Jo galima rasti beveik kiekvienoje ląstelėje. Šios rūgšties pagalba yra perskirstomos vandens molekulės ir taip neleidžia prasidėti senėjimo procesams. Deja, senstant šios medžiagos gaminama vis mažiau, o dar prisideda stresas, miego trūkumas, bloga mityba, užterštas oras ir kiti faktoriai, todėl senėjimo simptomai atsiranda dar greičiau.

Probiotikai yra natūralios bakterijos, kurios patekusios į žarnyną ten sukelia naudingas reakcijas. Dažniausiai akcentuojama probiotikų nauda o antibiotikų vartojimo, nes tuomet būna žuvę ir geros ir blogos žarnyno bakterijos ir tokiu būdu galima atstatyti. Bet ne tik tuo metu vartoti probiotikus naudinga.

Galima tik pasidžiaugti, kad šiuolaikinės tendencijos neleidžia pamiršti ir natūralaus grožio, o natūralus grožis eina išvien su gera savijauta bei sveikata, nes visa tai glaudžiai susiję.

Šiais laikais yra priemonių, kurios nukelia senėjimo procesą ir vėl leidžia džiaugtis jauna išvaizda. Juk jei širdyje dar ne ruduo, tai kodėl taip turėtume atrodyti ? Senėjimo procesui stabdyti bei gerai išvaizdai ir savijautai palaikyti yra siūlomi šie Dr. Ohhira produktai.