baldai

3 baldų reklamos, kurios nepaliks abejingų

Aplink mus yra labai daug daiktų, kurie mums atrodo visiškai įprasti ir net nepagalvojame, koks būtų gyvenimas, jeigu jų nebūtų. Vieni tokių yra kasdieniniai gražūs baldai, kurie ne tik suteikia mūsų namams daugiau funkcionalumo, tačiau tuo pačiu ir puošia aplinką.

Tiesa, ar kada nors pagalvojote, kodėl mūsų namus puošia vieni arba kiti baldai? Turbūt sutiksite, kad labai didelę įtaką daro reklama. O šiuo metu jos yra visur! Jūsų dėmesiui – keli juokingi reklamos būdai, kurie paskatino pirkti ir tuo pačiu ilgam išliko atmintyje.

  • Kraft Mac & Cheese

Tai originali reklama, kurios metu sudainuojama smagi dainelė. Jos turinys susijęs su padėka žmonėms, kurie pasižiūrėjo Facebook patalpintą reklaminį vaizdo įrašą. Taigi, kiekvienas išklausęs dainelę dažniausiai nueidavo pasižiūrėti į reklaminio įrašo. Nauda – dvigubinama. O kadangi dainelė labai smagi, berniukai labai linksmai šoka – šio tipo reklama tikrai tapo labai sėkminga ir šiuo metu džiugina Youtube naršytojus. Kraft Mac & Cheese reklamos: https://www.youtube.com/watch?v=bmChS-rkyCY&t=87s

  • IKEA’s Furniture Ad Spellbinds a Real Couple with Hypnosis

Yuotube taip pat galite pamatyti unikalią reklamą, kuri yra orientuota į IKEA baldus. Jos metu atskleidžiama, kad norai, svajonės kartais pildosi, o svajoti reikia labai atsargiai, kadangi dažnai tie norai yra ne tokie, kokių mes iš tikro norime. Ši reklama – labai lengva, šmaikšti ir maloni, tad jeigu norite pamatyti, kaip atrodo gražūs IKEA baldai – prašom ieškoti Youtube! Pavadinimą nurodėme.

  • IKEA’s Paranormal-Inspired Furniture Commercial

Dar viena IKEA reklama, kurios metu buvo parodijuojamas filmas „Paranormal Activity“. Reklama patiks ne tik tiems, kurie mėgsta siaubo filmus, tačiau ir tiems, kurie mėgsta humorą.

Gražūs baldai suteikia namams daugiau jaukumo, juolab, tokiais naudotis yra kur kas maloniau. Suprantama, kad reklama kartais gali padaryti netinkamą įtaką baldui pasirinkimui, tad svarbiausia – įvertinti smulkmenas. Neskubėkite, pirkite internetu, rinkitės teisingai.