Koks vystymo stalas yra geriausias ir ar jis yra būtinas?

Pradėjus lauktis vaikelio dažniausiai tėveliai sunerimsta dėl daiktų kiekio, kurie yra būtini mažam žmogučiui. Tikrai nereikia visko pirkti, kas afišuojama prekybos vietose, kadangi vaikai labai sėkmingai užauga ir tik su pačiais pagrindiniais daiktais. Žinoma, kai pasirinkimas yra toks platus, norisi, kad vaikas turėtų viską, ko reikia kokybiškam augimui. Labai dažnai apsvarstomas vystymo stalas, kuris kartais pavadinamas net prabangos preke. Tačiau ar tikrai?

Mamos, kurios skuba

Skubančioms mamoms labai svarbu, kad kiekvienas su vaiko priežiūra susijęs darbas būtų atliktas kuo greičiau ir paprasčiau. Štai tokiu atveju labai gelbsti stalas, kuris ne tik taupo laiką, tačiau ir padeda pervystyti taisyklingai.

Kol vaikas guli patogioje ir jo nugarai tinkamoje pozicijoje – mama arba tėtis gali atlikti pampersų keitimo darbus. Stalai yra su papildoma apsauga, tad jeigu paliksite vaiką kelioms sekundėms gulėti vieną – neteks pergyventi, kad jis nusiris ant žemės. Deja, pervystant ant lovos taip nutinka  kur kas dažniau nei jaunos mamos gali pagalvoti.

Tinkamo vystymo stalo pasirinkimas

Ieškodami tinkamiausio baldo vaiko vystymui – įvertinkite kelis kriterijus.

  • Stalai skiriasi savo aukščiu, tad verta rinktis tokį, kuris jums tinka pagal ūgį, arba tokį, kuris gali reguliuoti savo aukštį.
  • Žinoma, stalai pasirenkami ir pagal plotį. Siūlome rinktis didesnius, kad būtų kur kas paprasčiau pervystyti vaiką.
  • Taip pat svarbiu kriterijumi gali tapti ir stilius bei dizainas.
  • Žemiau stalo paviršiaus gali būti sukurtos specialios erdvės daiktams laikyti. Tokia papildoma smulkmena labai svarbi.
  • Galiausiai, vystymo stalai gaminami iš skirtingų medžiagų. Šiuo metu patys populiariausi yra mediniai, tačiau labai puikiai atrodo ir plastikiniai.

Kai pasirinkimas toks platus – kiekviena mama savo vaikui gali rasti geriausią variantą. Žinoma, tai reikalauja laiko, tačiau skirti jo verta, jeigu tik tai užtikrins geriausią kokybę. Juolab, siūlome pirkti internetu, kadangi kur kas greičiau ir paprasčiau palyginsite skirtingų stalų pasiūlą.