Kokie rūbai tinkami darbe, kai prasideda šiltasis metų laikas?

Darbas tai mūsų kiekvienos dienos veikla, kurioje turime jaustis patogiai ir smagiai. Svarbiausia darbe rengtis patogiai ir dėvėti batus, kurie visiškai tinka kojai, kad jos nepradėtų skaudėti. Atėjus žiemai žinome, kad specializuotiems darbuotojams yra kombinezonai, su kuriais šilta ir patogu, jie be rankovių, dėl to galima po apačia apsirengti termo rūbus, kurie išlaiko kūno šilumą ir nepraleidžia drėgmės. Taip pat galima dėvėti liemenę, kuri ne tik šalta, bet ir patogi, nes turi kišenėles, kuriose galima sudėti visus daiktus. Negalima pamiršti ir batų, kurie turi būti patogūs ir pritaikyti darbui, kad koja neprakaituotų ir nebūtų kitų problemų. Tačiau ką reikia rengtis, kaip būna šilta? Ar yra kokia nors apranga vasarai, ar reikia nešioti kombinezoną? O gal savo rūbus?

Žinoma, kad yra vasarinių rūbų pasirinkimas ir juos visus galite rasti “Atvila” elektroninėje parduotuvėje. Aptarkime kelnių variacijas ir kodėl verta juos rinktis:

  • Darbo šortai. Šortai patogus rūbas darbui, svarbu atkreipti dėmesį, kad jie nebūtų labai aptempti, taip pat turi būti  pagaminti iš 100% medvilnės. Patogiausia, jei turi daug kišenėlių, kad būtų galima įsidėti visus norimus daiktus. Taip pat Atvilos darbo šortuose yra liniuotės ir įrankių kišenės, jos yra  ant dešinės kojos . Negana to, yra ir daugiafunkcinė kišenė ant  kojos, į kurią galima dėti mobilų telefoną ar tušinukus. Taip pat yra galinės kišenės, užsegamos velcro juosta. Tai tikrai geriausia apranga vasarą, nes nevaržo kojų ir nebūna karšta.
  • Darbo bridžai. Darbo bridžai yra tarpinis variantas tarp darbo kelnių ir darbo šortų. Jei nešiojate antkelius geriau rinktis bridžus arba kelnes, nes su šortais nebus patogu. Bridžai tinka ir karštą dieną, ir tą dieną, kaip nėra didelės kaitros, dėl to galima dažniau juos dėvėti. Bridžai gaminami  su  Gemini su elastanu, kuris užtikrina tamprumą. Užpakalinė sritis, tarpukojis ir kelių sritis yra pagaminta iš medžiagos, kurioje yra elastano, todėl lengvai prisitaiko prie kūno judesių ir tempiasi priklausomai nuo padėties, ypač pritupiant. Stretch Canvas medžiaga suteikia patvarumo ir atsparumo trinčiai, todėl kelnės gali tarnauti labai ilgą laikotarpį. 

Atvila.lt elektroninėje parduotuvėje galite įsigyti visus Jums reikiamus darbo rūbus tiek vasarai, tiek žiemai. Taip pat čia galima rasti daugybę saugos priemonių, net ir plieninių karabinų. Karabinas yra su dvigubo užrakto sistema, o jo žiotys atsiveria 53 mm. Plienas yra cinkuotas ir apsaugotas nuo korozijos.