Kiek kainuoja internetinė parduotuvė

Kiek kainuoja internetinė parduotuvė?

Norite sužinoti klausimą – kiek kainuoja sukurti svetainę? Pirmas dalykas, kurį darome radę tam tikrą paslaugą ar teikėją, yra ieškoti jos informacijos internete. Netgi mažiausia, daug informacijos turinti svetainė leidžia klientams greičiau jus rasti, o jūsų verslas tampa profesionalesnis. Įmonės, neturinčios savo interneto svetainės, praras didelę dalį potencialių klientų, nes tiesiog nesupras jūsų paslaugos ar verslo. Taip pat internetinės svetainės turėjimas leidžia pasiekti platesnę auditoriją. Mes laisvai verčiame svetaines į anglų kalbą, kuri praktiškai suteikia galimybę rasti klientų visame pasaulyje. Internetinė svetainė leidžia žmonėms ją pasiekti 24/7, todėl palyginti su kitais reklamos variantais, tai yra labai pigus ir efektyvus būdas populiarinti savo veiklą.

Svetainės ar elektroninės parduotuvės kaina

Vienas dažniausių klausimų, kuriuos žmonės užduoda kurdami svetainę ar dabar itin populiarią internetinę parduotuvę – kiek kainuoja svetainė? Atsakyti į klausimą „kiek kainuoja svetainė“ yra tas pats, kas į klausimą „kiek kainuoja namas“ – viskas priklauso nuo jūsų pačių norų ir kiek esate pasiruošę tam išleisti. Žinoma, kiekvienas čia gali rasti sau tinkamiausią kainą. Kai kuriems žmonėms ši sritis gali pasirodyti labai miglota ir sudėtinga, todėl šis straipsnis padės suprasti ir galbūt nuspręsti, kokio biudžeto reikia norimai svetainei sukurti. Jei Jums reikia perdaryti jau esamos svetainės dizainą, patobulinti ją, už tokį pertvarkymą Jums teks sumokėti šiek tiek pigiau. Kiek tai kainuos, priklauso nuo jos turinio dydžio, esamų funkcijų sudėtingumo bei naujo dizaino poreikių didumo.

Reikia atsižvelgti į projekto sudėtingumą ir mastą

Kaina, kaina, kaina, ji domina labiausiai, teisa? Juk ne kiekvienas gali skirti dideles sumas internetinei svetainei ar parduotuvei ir tai yra normalu. Interneto svetainės sukūrimo kaina priklauso nuo projekto sudėtingumo, tai yra, kliento norų ir poreikių bei, žinoma, jūsų asmeninio biudžeto. Kiekviena komanda atidžiai atkreipia dėmesį ir giliai supranta klientų norus ir ambicijas, kad išgautų tai, ką mums atneša klientai – aiškią, kokybišką svetainę. Turėdami patikimą svetainę, galite sustiprinti klientų pasitikėjimą įmone. Pagalvokite, kuris verslas suteikia daugiau pasitikėjimo: turite svetainę ar jos neturite? Todėl investuodami į svetainę/e-parduotuvę, neabejotinai padidinsite savo matomumą ir tuo pačiu pelną. Kaina svetainėje ar elektroninėje parduotuvėje yra nuo 150 iki 1900 eurų. Tikslesnę sumą galite apskaičiuoti nemokamoje skaičiuoklėje ir gauti asmeninę kainą. Jei turite mažą verslą ir Jums reikia minimalios reprezentacinės svetainės, kuri suteiktų klientams informaciją, kuri reikalauja mažiau, nei 20 puslapių, kelių dekoracinių nuotraukų ir paprasto veikimo, tokios kaina gali svyruoti nuo 150€ iki 300€. Nesudėtinga internetinė svetainė yra optimaliausias pasirinkimas naujus bei jaunus verslus kuriantiems klientams, kurie internetinę svetainę nori susikurti pigiai ir greitai.

Vidutinio dydžio, ne daugiau kaip 70 puslapių projekto, kelių dizaino sprendimų, vizualinių ir unikalių funkcijų pritaikymo, kalbos vertimo ir kt. kaina gali svyruoti nuo 300 eurų iki 1200 eurų, priklausomai nuo sudėtingumo, kad atitiktų poreikius. Komanda visada pasiruošusi padėti klientams išspręsti jų poreikius dėl funkcijų ir pasiūlymų. Tokia svetainė puikiai pristato paslaugą solidžiu turiniu, palieka rimtumo, vertybių ir paslaugų teikėjo profesionalumo įspūdį. Na, ir didelio mąsto verslų internetinės (reprezentacinės) svetainės dažniausiai reikalauja nemažai laiko atrandant dizaino ir funkcionalumo idėjas, savaime suprantant, bendradarbiaujant ir su pačiu klientu. Tokiose svetainėse kuriama ne vienas šimtas puslapių, nestandartinio dizaino maketai, specifinis funkcionalumas bei daugelis kitų papildomų savybių, tokių, kaip užsienio kalbų pasirinkimai (neskaitant anglų k.) ir pan. Tokia internetinė svetainė reikalinga didesnių verslų idėjoms bei paslaugoms reprezentuoti.