Draudimas internetu

Marketingas apima turimas žinias apie rinkos sąveikas (rinkotyrą) ir pritaikomus metodus (rinkodarą). Marketingas ekonomikos mokslų srityje apibrėžiamas ir suprantamas kaip procesas, kuriame nuolat laviruojama tarp įmonės turimų išteklių ir įmonės bei jos klientų poreikių. Tie poreikiai kartais būna iš anksto numatyti, o kartais planuojami kartu su marketingo specialistais. Marketingo specialistai savo dėmesį skiria prekės ar paslaugos pateikimui jos vartotojams, pateikimo realizavimo kanalų parinkimui ir reklamai. Visi šie dalykai yra glaudžiai susiję. Vienas iš įmonėms pelningų, o klientams patogių marketingo sprendimų – paslaugos ar prekės teikimas, pardavimas internetu. Interneto marketinge tvirtai įsitvirtinęs draudimas internetu neketina trauktis iš elektroninės komercijos pasiūlos. Besidraudžiantiems internete nereikia gaišti laiko eilėse. Išbandykite patys https://draudimas.ld.lt/draudimas-internetu.

Televizija, laikraščiai, reklaminės skrajutės, radijas, akcijos, skelbimai, švieslentės ir paprasti reklaminiai stendai bei plakatai – reklamos kanalai, kuriais vartotojus pasiekia informacija apie prekes ir paslaugas. Elektroninė komercija – tai dar vienas reklamos kanalas, papildęs ir taip jau ne trumpą reklamos būdų sąrašą. El. komercija leidžia užsiimti prekybine veikla sudarant ir vykdant sutartis nuotoliniu būdu, naudojant informacines technologijas ir priemones. Draudimas internetu ne tik leidžia savarankiškai ir operatyviai pasidomėti apie teikiamas paslaugas, negaištant laiko nuvažiavimui į draudimo paslaugų padalinį, bet ir naudotis elektroninės komercijos principais grįstomis paslaugomis: gauti draudimo pasiūlymą, apsidrausti, pranešti apie įvykį. Dar viena patogi ir nemokama paslauga – draudimo skaičiuoklė, kuri leidžia nustatyti preliminarią automobilių vairuotojų draudimo kainą.

Šiais laikais, draudimas internetu gali suteikti beveik visas paslaugas nuotoliniu elektroninės komercijos prekybinės veiklos būdu ir visa tai įmanoma su informacinių technologijų ir interneto pagalba. Lekiantys ir skubantys žmonės įvertino interneto paslaugų naudą ir geriausias elektroninės komercijos ir draudimo internetu įvertinimas – gausus ir vis didėjantis el. paslaugomis besinaudojančių klientų būrys.