Buhalterinės paslaugos

Buhalterinės paslaugos sklandžiam marketingo vystymui

Marketingas, kitaip dar vadinamas rinkodara, yra procesas. Šį procesą sudaro, vienas su kitu susiję ir orientuoti į užsibrėžto tikslo siekimą, veiksmai. Marketingo darbus galima išskirti į dvi veiklos sritis. Pirmoji tai yra rinkotyra, o antroji – rinkodara. Iš anksto suplanuotais strateginiais veiksmais yra siekiama rasti perspektyvias rinkas ir potencialius klientus. Rinkotyros rezultatai – įmonei tiesiogiai naudinga informacija apie rinkos ir potencialių vartotojų poreikius, jos konkurencingumą bei dydį. Ši informacija padeda verslui plėstis ir klestėti. Rinkodaros veiksmai pritraukia vartotojų dėmesį. Siekiama, kad vartotojai pripažintų gaminius ir paslaugas bei iš potencialių vartotojų taptų realiais. O realiais vartotojais tampama atliekant kokį nors veiksmą: skambinant, apsilankant svetainėje, užsisakant, parsisiunčiant, rekomenduojant, perkant, parduodant, tampant nariu ar išsinuomojant.

Sklandžiam marketingo vystymuisi, ne ką mažiau už išvardintus punktus, yra svarbios ir buhalterinės paslaugos. Marketingas apima vis daugiau sričių: internetines reklamas, įvairius informacinius šaltinius, socialinius tinklapius, video, skrajutes, televiziją, radiją, akcijas, renginius, parodas, pristatymus ir kita. Viskas priklauso nuo specialisto kūrybiškumo. Tačiau nepamirškime, kad versle svarbų vaidmenį atlieka išlaidos, pajamos ir pelnas. Buhalterinė apskaita turi būti tiksliai apskaičiuota, sąžininga ir tvarkinga. Buhalterinės paslaugos yra ne ką mažiau svarbios nei kūrybinė marketingo ar projekto įgyvendinimo dalis. Nuo konsultacijų finansų klausimais iki atsakomybės už buhalterinę apskaitą. Buhalterinės paslaugos apima platų paslaugų spektrą: sąskaitų-faktūrų, banko dokumentų, kasos dokumentų ir avanso apyskaitų registravimą, mokesčių apskaitą ir registravimą, finansinės atskaitomybės ruošimą, deklaracijų bei ataskaitų parengimą VMI ir Sodrai, atsargų ir ilgalaikio turto apskaitą ir kitą.

Gausus pavykusio marketingo derlius reikalauja, kad apskaitos paslaugos būtų profesionalios. Plečiantis įmonei darosi vis sunkiau suvaldyti visus dokumentus ir pelną, taip pat darosi vis sunkiau savo jėgomis rūpintis finansine apskaita. Jei esate rimtas ir apie perspektyvas galvojantis verslininkas, tuomet jums tikrai reikalingos profesionalios buhalterinės paslaugos. Juk taip ir miegoti ramiau ir lengviau planuoti plėtros investicijas.