ultragarsinis drėkintuvas

Ultragarsinis oro drėkintuvas: privalumai ir minusai

Sausas oras namuose gali sukelti rimtas sveikatos problemas. Gaila tačiau daugelis žmonių apie tai visiškai nesusimąsto ir gyvena prastomis sąlygomis. Jeigu tai tik sublogins odos būklę – nieko blogo. Liūdna, tačiau dažnai žmonės pradeda skųstis rimtomis kvėpavimo takų ligomis, kurių išgydimas yra sudėtingas, tenka pirkti papildomus prietaisus. Ultragarsinis drėkintuvas – galimybė greitai ir paprastai kiek sudrėkinti orą namuose. Įranga veikia be jokio garso, tad pamirškite, kad kažkas dirba vardan geresnės Jūsų gyvenimo kokybės. O kadangi šiuo metu tokių įrangų pasirinkimas yra labai platus – didėja tikimybė, kad kiekvienas ieškantis atras tai, ko jam reikia.

Ultragarsinis drėkintuvas – vienas inovatyviausių pasirinkimų. Ne veltui žmonės jį taip mėgsta ir dažnai renkasi. Kaip jie veikia? Paprasčiausiai garina vandenį ir skaido jį į mažus lašelius, kurie tarsi “ištirpsta” ore. Taigi, oras taps kur kas drėgnesnis, tačiau nuo to tikrai neprasidės rasoti langai ir pats žmogus tikrai to drėgnumo labai ženkliai nejaus. Atrandamas tobulas drėgmės balansas namuose!

Prietaisas veikia naudojant specialią membraną. Mažyčiai lašiukai ventiliatoriaus pagalba ir pasiskirsto po visus namus, patenka į kitas patalpas, tad drėkintuvas gali būti net ir retai aplankomame kambaryje. Kadangi įranga sunaudoja mažai energijos – daugelis jį laiko įjungtą visą parą ištisus metus. Tokiu atveju namuose visada yra ne tik malonus drėgnumas, tačiau kur kas malonesnis kvapas.

Ultragarsinis drėkintuvas pasižymi šiais privalumais, kurie ir nulemia itin dažną būtent jo pasirinkimą:

1. Tylus veikimas. Kaip jau minėjome, visiškai pamiršite, kad tokia įranga yra Jūsų namuose.

2. Jis yra ekonomiškas, tad įsigijus tikrai nepadidės sąskaitos už elektrą.

3. Galima reguliuoti drėkinimo našumą priklausomai pagal Jūsų poreikius.

Didelis papildomas pliusas yra ir tai, kad drėkintuvai nereikalauja kokios nors ypatingos priežiūros. Jie retai genda ir labai ilgai tarnauja.

– svarbiausia reguliariai keisti vandens nukalkinimo filtrus. Keitimo intensyvumas priklauso nuo vandens kalkėtumo.

– nuvalykite ir pačias kalkes.

Pagerinkite savo gyvenimo kokybę taip greitai ir paprastai! Apsilankykite į https://biomed.lt/lt/, kur rasite ne tik naudingos informacijos renkantis tinkamiausią drėkintuvą, bet ir rasite puikius kainų pasiūlymų.