Keltai iš Prancūzijos

Prancūzija – šalis, kuri bene kiekvieną turistą ar gyventoją užburia nepakartojamo grožio architektūriniais paminklais, natūralia gamta bei plačiu meno pasauliu. Šioje šalyje smagu tiek aktyviai pramogauti, tiek vystyti verslą ar atlikti kitus reikšmingus darbus. Planuojate kelionę iš šios šalies ir norite sutaupyti laiko? Tuomet rekomenduojame apsvarstyti galimybę keliauti puikiai įrengtais bei šiuolaikiškais keltais. Aukštos kokybės keltai iš Prancūzijos suteikia galimybę keliauti patogiai, maloniai bei už kiekvienam prieinamą kainą.

Prancūzija – Šiaurės Vokietija – Klaipėda

Jeigu esate Prancūzijoje ir norite efektyviai ir greitai pasiekti Lietuvos krantus, išbandykite kelionę keltais. Keltų linija DFDS Seaways jungia Šiaurės Vokietiją su Klaipėda, todėl tai puikus būdas vienu metu susipažinti ne tik su Prancūzijos, bet ir su Šiaurės Vokietijos kultūriniais ar kitokiais stebuklais.
Tiek Prancūzijoje, tiek Šiaurės Vokietijoje galima praplėsti savo akiratį, susipažinti su naujais žmonėmis bei maloniai praleisti laiką. Norite savo laiką išnaudoti tinkamai? Tuomet nepraleiskite progos Prancūzijoje apsilankyti Živerni apylinkėse, kuriose kadaise gyveno visame pasaulyje žinomas tapytojas – Claude Monet. Tokių apylinkių soduose galima gauti kūrybai reikalingo įkvėpimo, pasigrožėti nuostabaus grožio gamta bei ramiai pasivaikščioti.
Siekiantiems artimiau pažinti Šiaurės Vokietijos apylinkes, rekomenduojame apsilankyti Hamburge. Šis miestas dažnai tapatinamas su Šiaurės Venecija, todėl savo grožiu užburia kiekvieną keliautoją. Taip pat ne mažiau nuostabus kraštovaizdis laukia Riugeno saloje. Ši vieta išsiskiria saulėtų dienų gausa bei nuostabia gamta, kurioje vyrauja uolėtos pakrantės, tankūs bukų miškai ir kita nepakartojama augmenija.

Kelionė keltais – patogiai ir kokybiškai

Prancūzijos ir Klaipėdos krantus jungia DFDS Seaways keltų linija, kurią aptarnauja aukštos kokybės, patikimi bei saugūs „Optima Seaways“ ir „Regina Seaways“ keltai. Jie išvyksta iš Šiaurės Vokietijoje esančio Kylio Ostuferhafen uosto bei Klaipėdoje įsikūrusios Tarptautinės Jūrų perkėlos net 6 kartus per savaitę, todėl bene kiekvienas keliautojas gali rasti sau tinkantį laiką.
Nepaisant to, kad kelionės trukmė – apie 19 val., nuobodžiauti šiuose keltuose tikrai netenka! Kiekviename laive yra gausybė pramogų – tiek keliaujantiems verslo reikalais, tiek su mažais vaikais. Pastariesiems suteikiama puiki proga žaisti erdviuose žaidimų kambariuose. Be to, keltai pasižymi gana didele įvairių restoranų ar kavinių gausa. Jose tiekiamas tik aukštos kokybės, šviežias bei nepakartojamai skanus maistas. Ieškantiems nuotaikingų suvenyrų ar prisiminimus sukeliančių dovanų, rekomenduojame apsilankyti originaliose parduotuvėse, kuriose kiekvienas gali rasti įdomių prekių.

Keltai iš Prancūzijos – nepamirštamas akimirkas, geriausius įspūdžius bei teigiamas emocijas dovanojantis kelionės būdas!

Daugiau informacijos: http://www.krantas.lt/keltu-bilietai/kiti-marsrutai/keltai-is-prancuzijos