Nagų gelis

Priemonės profesionaliam grožio specialistui

Kiekvienam grožio specialistui yra svarbu ne tik turėti geras darbo sąlygas, patogią darbo vietą, bet ir naudotis profesionaliomis priemonėmis. Ypač tai svarbu yra manikiūro meistrams, nes šioje srityje nuolat atsiranda įvairių naujovių, kurias diktuoja ne tik nuolat kintančios mados tendencijos, bet ir technologinis grožio pasaulio progresas.

Pavyzdžiui, ilgalaikiam lakavimui naudojamas nagų gelis, padeda toms moterims, kurios skundžiasi, jog jų nagai yra silpni, lūžinėjantys ir besisluoksniuojantis. Todėl nulakavus nagus ilgalaikiu geliu, nagai yra tausojami, nes toks manikiūras išsilaiko iki 6-8 savaičių. Taip pat lengvai bus galima atlikti pačius įvairiausius kasdieninius darbus, nesibaiminant, kad manikiūras bus sugadintas.

Geliniai nagų lakai, leidžia įvairiai eksperimentuoti ir ne tik atgaivinti savo nagų būklę, bet ir kuo ilgiau išlaikyti norimą jų ilgį. Itin plati spalvų paletė, leidžia atlikti pačias įvairiausias dekoracijas ar kurti trijų dimensijų aplikacijas. Taip pat šie lakai padeda atlikti sudėtingus lakavimo būdus, darant prancūzišką manikiūrą, kuomet reikia preciziškai suderinti keletą skirtingų spalvų.

Susitvarkius nagus, naudojant profesionalias grožio priemones, jie ne tik atrodys nepriekaištingai, bet ir bus primaitinti įvairiais mineralais ar aliejais, turtingais vitaminų. Jų sudėtyje turėtų būti vitaminų A, B2, B3, C, D, E ir jodo, reikalingų normaliai odos būklei palaikyti ir seleno bei cinko, kuris ypač vertingas yra nagams puoselėti. A grupės vitaminai – stiprina nagus ir skatina jų augimą; C- veikia kaip antioksidantas ir sulėtina senėjimo požymius; D – padeda geriau įsisavinti kalcį bei kitas mineralines medžiagas; E – saugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Šios aktyvios medžiagos patenka į kraują ir pasiekia giliuosius audinius ir taip mūsų organizmas pasisavina reikalingas medžiagas grožiui ir sveikatai.