Kaip Facebook sukurti puslapį įmonei: patarimai

Ne paslaptis, kad reklama internete šiandien vaidina labai svarbų vaidmenį. Taigi, būtina įgyvendinti kuo daugiau internetinės reklamos sprendimų. Na, o vienas tokių pasirinkimų yra ir Facebook puslapis įmonei. Tad, kaip sukurti Facebook puslapį įmonei? Dalijamės patarimais.

Pasiruoškite profilio nuotrauką ir viršelio nuotrauką

Tam, kad sukurtas puslapis būtų kokybiškas, jums bus reikalinga tiek profilio nuotrauka, tiek viršelio nuotrauka. Taigi, pasiruoškite šias nuotraukas iš anksto, kad pradėjus kurti puslapį, netektų gaišti laiko, ieškant atsakymo į klausimą, kokias nuotraukas naudoti. Kalbant apie profilio nuotrauką, verta akcentuoti, kad paprastai yra pasirenkamos tokios nuotraukos, kuriose matyti įmonės pavadinimas, logotipas ar tam tikra, įmonės teikiama paslauga ar gaminama prekė. Na, o viršelio nuotrauka gali pateikti ir daugiau informacijos: joje gali būti matomi jūsų darbai, paslaugų sąrašas, kainynas, darbuotojai ir t.t.

Pasirinkite puslapio tipą

Taip pat jums reikės atlikti ir dar vieną žingsnį – pasirinkti puslapio tipą. Galite rinktis business or brand puslapio tipą arba community or public figure. Jeigu planuojate reklamuoti verslą, įmonę, veiklą, produktus ar paslaugas, rinkitės pirmą puslapio tipą.

Puslapio pavadinimas ir kategorija

Tačiau ir tai – dar ne viskas: jums taip pat reikės įvėsti ir puslapio pavadinimą bei kategoriją. Atminkite, kad kategorija turi atspindėti jūsų veiklos pobūdį. Kai suvesite visus reikalingus duomenis, būtinai perskaitykite ir naudojimosi sąlygas ir pažymėkite, kad su jomis susipažinote.

Nuotraukų įkėlimas

Dar vienas žingsnis – profilio bei viršelio nuotraukų įkėlimas. Kaip ir minėjome, šias nuotraukas reikėtų pasiruošti iš anksto. Na, o pats įkėlimo procesas užtruks vos kelias akimirkas. Taip pat, jei tik norite, galite pateikti ir šių nuotraukų aprašymus – taip puslapio vartotojai gaus dar daugiau informacijos.