vartojamoji paskola

Ar vartojamoji paskola padės sėkmingai investuoti?

Ar vartojamoji paskola padės sėkmingai investuoti? Šis klausimas kyla užsidegusiems staigia ir iš pirmo žvilgsnio labai perspektyvia verslo idėja, nereikalaujančia ypatingai didelių finansinių išteklių. Vartojamoji paskola, padengianti smulkaus verslo pradžios kaštus išties gali būti puikus ramstis ir galimybė sėkmingai investuoti, tačiau viskas priklauso nuo pačios verslo idėjos realumo ir sėkmingumo.

Specialistai apskritai nepataria investuojant remtis vartojamąja paskola, tačiau dažniausiai nusitaikius į didelę žuvį visi protingi išvedžiojimai yra užmirštami ir taikiklyje matomas tiesus kelias pirmyn. Vartojamoji paskola užtikrina tiesų kelią, to nepaneigsi, tačiau ar tiesiausias kelias visada yra saugus kelias?

Jeigu jūs sugalvosite, tarkim, perparduoti dėvėtą automobilį iš Vokietijos, o jam nusipirkti į pagalbą ateis vartojamoji paskola, tuomet gali būti, kad nesėkmės atveju didelės žalos galite nepatirti ir vartojamąją paskolą, vis tik atiduosite, nes automobilį vienaip ar kitaip parduosite. Į didelius nuostolius nukeliausite tik tokiu atveju, jei, tarkim, automobilį pavogs ar jis sudegs ir tuo metu nebus apdraustas. Todėl rekomenduojame apgalvotai sumažinti pelno maržą, tačiau nepagailėti apsaugos priemonėms, tokioms kaip draudimas ir t.t.

Vartojamoji paskola smulkiam investavimui geriausiai gali padėti ten, kur turite tvirtą sėkmės garantą ir realias apsaugos priemones. Tačiau už vis svarbiau yra tai, jog turėtumėte nuolatines pajamas, kad pačiu blogiausiu atveju galėtumėte pragyventi ir bent iš dalies padengti galimai nesėkmingos investicijos žalą.