Dėvėti rūbai urmu_2

Ar dėvėti rūbai urmu yra tikrai visų perkami? Stereotipai, jų laužymas ir įtaka pardavimams.

Dauguma Lietuvos gyventojų negali pasigirti tikrai “saldžiu” gyvenimu. Atėjus naujos valiutos – euro įvedimui, daug kas vėl susitaikė su tuo, kad teks, kurį laiką pagyventi taupymo rėžimu, kuriuo dar visai neseniai dauguma gyvenome krizės metu.Tačiau, kol pajusime vėl balansą tarp kainų ir atlyginimo, kai kuriuos įpročius tenka keisti. Dabar ne tik elektrą ir maistą taupome, daug kas negali leisti sau naujų, parduotuvėse parduodamų drabužių ir todėl pasirenka dėvėtų rūbų parduotuves.

Dėvėtų rūbų parduotuvės – puiki galimybė nusipirkti kokybišką, apynaujį rūbą neišleidžiant daugiau negu 5eur. Tačiau dažnas lietuvis pirmą kartą užėjęs į dėvėtų rūbų parduotuvę gali pajusti nedidelį pažeminimą. Ne vienas gyventojas mano, kad “skudurynai” yra vieta “ubagams”, neturtingiems pensininkams ir studentams. Tačiau šis požiūris visiškai neatitinka realybės. Dėvėti rūbai urmu perkami jau kurį laiką daugybės žmonių! Netgi dauguma dizainerių nepuola iškart patys kurti absoliučiai naujų idėjų. Didelė dalis dizainerių stilistinių sprendimų ieško įvairiose dėvėtų rūbų parduotuvėse, nusiperka senų, “vintažinių” medžiagų ir stengiasi sukurti kažką tobulo, naujo iš padėvėto rūbo. Čia taip pat galima sutikti ir stilistą, teatro artistą ar tiesiog meno žmogų, kuris dirba su rūbais, audiniais. Šiems dėvėtų rūbų parduotuvės yra tikras rojus, jų asmeninės kūrybinės dirbtuvės. Taip pat dėvėtų rūbų parduotuves labai mėgsta būsimos mamos, kadangi ieško rūbų tik laikinam nešiojimui. “Skudurynuose” dabar galite sutikti net ir pačių stilingiausių jaunuolių, kadangi šie dažnai neberandara to kas jiems patiktų, net ir paprastose parduotuvėse.

Taip, mūsų visuomenėje galime išgirst įvairių nuomonių apie parduotuves, kuriose prekės yra iš antrų rankų. Vieni tai laiko dalyku, kuris žemina vartotoją, rodo, kad šis negali įpirkti prekės. Kiti nemato prasmės pirkti kažką seno, kai gali nusipirkti naujo, tačiau, net jei pinigai ir nėra problema, daug kas perka dėvėtus rūbus urmu ir toliau, kadangi šiuo atveju mato daugiau pliusų nei minusų.Dėvėti rūbai urmu