Vyriška metalinė apyrankė

Stilingo vyro aksesuaro pasirinkimas internetu

Pastaruoju metu apyrankės tapo viena iš pagrindinių vyriškos mados tendencijų. Vyrai vis dažniau savo garderobą papildo šiuo papuošalu, rinkdamiesi stilingas odines juosteles, pintas virveles, medinių karoliukų ar prabangias tauriųjų metalų apyrankes. Nesvarbu, ar vyrišką apyrankę matuojatės parduotuvėje, ar renkatės internetu, ją būtina tinkamai derinti prie aprangos stiliaus. Tačiau ne kiekvienas vyras žino, kaip tą padaryti. Šiame straipsnyje Jums pateikiame informaciją, kokios vyriškos apyrankės, prie kokio stiliaus aprangos yra tinkamiausios, kokios yra naujausios šios srities mados tendencijos.

Metalinės apyrankės

Dėl savo paprastumo ir tvirtumo populiariausios tarp vyrų yra metalinės apyrankės. Dėvėkite metalinę apyrankę ant dešinės rankos riešo, derinkite jos „metalo“ spalvos toną prie laikrodžio. Tokio tipo apyrankė yra tinkama dėvėti tiek biure, tiek laisvalaikiu. Ji Jūsų stiliui suteiks rafinuotumo ir elegancijos.

Odinės apyrankės

Kaip ir metalas, oda yra tinkanti vyrams medžiaga. Sodrių, tamsių spalvų odos apyrankės suteikia vyro stiliui šiuolaikiškumo ir išskirtinumo. Odos apyrankės, skirtingai nei metalinės, kontrastuodamos su laikrodžiu ant Jūsų riešo, gali sukurti įdomų ir stilingą derinį.

Odinės apyrankės gali būti pintos ar paprasčiausia pagamintos iš odos juostos, papuošiant, išpjaustant ornamentus. Tokios apyrankės tinka tiek solidiems vyrams, tiek šiuolaikiškiems jaunuoliams. Jas galima derinti tiek prie biuro aprangos, tiek prie jaunatviškų marškinėlių.

Audinio juostelių, pintos apyrankės

Audinio juostelių, pintos apyrankės dėl savo medžiagiškumo yra mažiausiai kainuojantis pasirinkimas. Paprastai pintos apyrankės pasižymi spalvingumu, raštais, jų dėvėjimas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie į savo stilių nori įnešti savitumo.

Į klausimą, ar galite tokią apyrankę dėvėti biure, reikėtų atsakyti atsižvelgiant į tai, kokia yra Jūsų darbinė aplinka. Jei įmonėje, kurioje dirbate vyrauja konservatyvios nuotaikos, tuomet verčiau neprovokuoti aplinkinių. Tačiau, jei įmonėje leidžiamas kūrybiškas požiūris į aprangą, tikrai drąsiai dėvėkite tokią apyrankę, derinkite ją prie marškinių, kaklaraiščio spalvų.

Karoliukų apyrankės

Karoliukų apyrankė populiarus pasirinkimas tarp vyrų, kurie formuoja išskirtinį savo stilių. Apyrankių karoliukai gali būti tiek mediniai, krištoliniai, pagaminti iš kaulo, stiklo faktūrų. Dažnai tokių apyrankių stilius būna įkvėptas etninių motyvų, o pačios apyrankės deklaruojama, kad turi magišką poveikį (apyrankės nuo nužiūrėjimo, atbaidančios blogį ar sveikatą stiprinančios).

Tokios apyrankės puikiai atrodo dėvint jas kelias tuo pačiu metu, maišant karoliukų dydį, medžiagiškumą, stilių. Derinant prie oficialaus kostiumo, karoliukų apyrankę reikia rinktis vienspalvę, neiššaukiančių spalvų, minimalistinę.

Svarbu paminėti, kad užsakomos vyriškos apyrankės internetu, paprastai kainuoja 20 ir daugiau procentų pigiau, nei siūlomos parduotuvėse, kuriose jas galite apžiūrėti gyvai. Tokia situacija susidaro dėl to, kad internetinės parduotuvės nepatiria papildomų kaštų, susijusių su mažmeninių parduotuvių išlaikymu.

Rinkdamiesi apyrankes ir jas dėvėdami nepamirškite žaisti su savo stiliumi ir eksperimentuoti.