Plaukimas baidarėmis – paslauga, kurios neįmanoma atsisakyti

Ieškote būdų linksmai praleisti vasaros popietę gamtoje? Norite linksmybių artimųjų tarpe prie laužo šviesos, ieškote būdų pasigrožėti įvairiais gamtos kraštovaizdžiais, o gal norite sportuoti bei pramankštinti raumenis? Puiki žinia! Visą tai galima suderinti. Pasiplaukiojimas baidarėmis gali suteikti galimybę aktyviai ir linksmai praleisti laiką artimųjų tarpe bei kelionės pabaigoje smagiai atsipūsti susėdus prie laužo bei kepant maistą ant žarijų.

Lietuvos palanki geografinė padėtis leidžia puikiai vystytį šią turizmo infrastruktūrą, nes gausus upių pasirinkimas suteikia pasiplaukiojimo galimybę kiekvieno regiono gyventojams. Kadangi Lietuva žinoma kaip lygumų šalis, todėl ir plaukiojimas baidarėmis būna ramus, be didesnių incidentų, tačiau norintiems ekstremalių pojūčių patariama rinktis šia veikla užsiimti užsienio valstybėse.

Kuo ši paslauga naudinga?

 

  • Komandinis darbas. Plaukiojimas baidarėmis smagiausias didelėje kompanijoje, todėl ir baidarėje turėti kompanijoną gali būti ne tik linksmą bet ir naudinga norint su žmogumi susipažinti artimiau dirbant komandoje.

 

    • Sportas. Plaukimas baidare itin naudingas jūsų sveikatai. Tai gan intensyvus sportas kurio metu dirba visi kūno raumenys. Žinoma, didžiausia nauda tenka rankų, pečių ir nugaros raumenims, nes jie plaukimo metu dirba labiausiai. Tačiau, krūvio gauna tiek kojos tiek ir visas kūnas, nes plaukimo metu svarbu išlaikyti tinkamą pusiausvyra norint neapsiversti.

 

  • Kaina. Ši pramoga, lyginant su kitomis, nėra brangi ir reikalaujanti didelio pasiruošimo, todėl tai gali būti puikus, spontaniškas laisvalaikio praleidimas.

Daugiau informacijos apie plaukimą baidarėmis bei baidarių nuomos kaina, galite rasti aplankę Neries-baidarės.lt.