kaledine-apranga

Populiariausios kalėdinių vakarėlių temos: kokią aprangą pasirinkti?

Nenumaldomai artėja didžiausios metų šventės, o kartu su jomis – tam tikri organizaciniai rūpesčiai. Jų dažnai kyla tuomet, kai reikia suorganizuoti draugų ar bendradarbių vakarėlį, kuris turi turėti įdomią temą, pagal kurią svečiams reikėtų priderinti ir savo aprangą. Siūlome susipažinti su populiariausiomis tokių švenčių temomis ir dažniausiai pasitelkiamais karnavaliniais kostiumais – galbūt šios idėjos Jus įkvėps naujiems atradimams.

Aukštuomenės pokylis

Jei tiek Jūs, tiek Jūsų draugai mėgsta lengvą prabangą ir nevengia pasipuošti, pakvieskite juos į Holivudo lygio vakarėlį, kuriame netrūks prašmatnių sprendimų. Žinoma, tokioje šventėje apranga taip pat turės būti atitinkama: raudonu kilimu reikėtų žengti vilkint elegantišką vakarinę suknelę ir aukštos kokybės smokingą. Jei pasirūpinsite tokiu ryškiu šventės akcentu, būsimasis vakarėlis įgaus visai kitokią prasmę.

Zoologijos sodas

Jūsų vakarėlis gali tapti puikiu įrodymu, jog per šventes prabylantys gyvūnai nėra iš piršto laužtas mitas. Tokia tema patiks tiems, kurie nevengia pasijuokti iš savęs ir gali sugalvoti įvairių originalių idėjų. Surasti tinkamą personažą šiuo atveju tikrai nebus sunku – tam tinka tiek namų augintiniai, tiek ir miško žvėrys. Galite neabejoti – tokiame susibūrime tikrai netrūks geros nuotaikos.

Kalėdinių personažų susibūrimas

Tikriausiai nėra nieko paprasčiau, kaip per Kalėdas apsirengti vienu iš su šia švente siejamų personažų, tačiau jeigu nenorite persistengti su papildomomis dekoracijomis, iš tiesų verta pagalvoti apie tokią idėją. Ji tikrai pasiteisins ir tais atvejais, jei šventėje dalyvausite kartu su vaikais – tiek Kalėdų senelio, tiek snieguolės kostiumai jiems neabejotinai paliks puikų įspūdį. Tiesa, net ir pasirinkus tokią temą, galima nustebinti aplinkinius savo išradingumu – juk galima apsirengti ne tik pagrindiniais personažais, bet ir, pavyzdžiui, Kalėdų eglute ar netgi jos žaisliuku. Tokie Jūsų sprendimai neabejotinai susilauks daugybės komplimentų.

Venecijos karnavalas

Dar kitaip žinomas kaip kaukių balius, toks karnavalas bus apgaubtas paslapties ir šventiniam laikotarpiui būdingos magijos – teks gerai pasistengti, jog atpažintumėte po kaukėmis besislepiančius savo bičiulius. Dėl to įdomumo šventei tikrai nepritrūks. Tačiau visą veidą maskuojančių kaukių idėją galite pritaikyti ir įvairioms kitoms temoms – apie tai plačiau galite paskaityti Kaledos.lt puslapyje ar tiesiog paspaudę ant šios nuorodos: https://kaledos.lt/katalogas/16/kaukes/cat130.

Nusprendę plėtoti vieną iš šių temų, tikrai nepasigailėsite. Jums netrūks dekoracijų ir įdomių užsiėmimų, o svečiams – lengvai atkuriamų personažų idėjų. Juk vakarėlis neturi būti sudėtingas – svarbiausia, kad niekas jame nestokotų šventiškos nuotaikos!