4 džemperiai moterims, kuriuos turėti reikia kiekvienai

Nors moterys puikiai atrodo vilkėdamos sukneles bei sijonus, visgi kartais norisi dėvėti kelnes ir rinktis patogesnę aprangą. Tačiau, tai tikrai nereiškia, kad vilkint kelnes ir džemperį negalima atrodyti stilingai bei moteriškai – priešingai! Svarbiausia mokėti tinkamai suderinti drabužius ir turėti pakankamą džemperių pasirinkimą. Galima išskirti vos 4 džemperius moterims, kurie jus išgelbės absoliučiai visais gyvenimo atvejais. 

Džemperiai moterims su kapišonu

Jeigu norite praleisti dieną apsirengusi kuo patogiau, rinkitės džemperį su kapišonu. Tai puikus pasirinkimas tomis dienomis, kai viskas, ko norisi, tai laisvės ir jaukumo pojūčio. Rinkdamosi idealų džemperį atkreipkite dėmesį į jo sudėtį – geriausia rinktis medvilnę, kuri ilgą laiką išliks kaip nauja ir ją bus lengva prižiūrėti. 

Klaidinga manyti, kad tokie džemperiai moterims sukuria vaikišką stilių. Jeigu pasirinksite tinkamą avalynę ir patį megztinį, atrodysite madingai. Geriausia rinktis neutralių spalvų džemperį, kurį bus paprasta priderinti prie avalynės. Visgi, spalvų bijoti taip pat nederėtų – svarbiausia, kad pats megztinis būtų tvarkingas. Derinį užbaikite prigludusiais džinsais ir sportiniais bateliais.

Elegantiški prigludę džemperiai 

Prigludusius megztukus reikėtų turėti net kelis, kad visuomet užtektų spalvų pasirinkimo. Tai itin universalus rūbas, kurį nešioti galima tiek su kelnėmis ar sijonu, tiek po suknele ar kitu megztiniu labai šaltomis žiemos dienomis. Prigludusius megztukus taip pat galite dėvėti po švarku, taip sukurdamos papildomą sluoksnį. Svarbiausia, kad jie būtų geros kokybės – medvilnė, kašmyras ar merino vilna tiks labiausiai. Medžiaga turėtų būti maloni kūnui. 

Oversize stiliaus džemperiai 

Prieš keletą metų į madą atėjo oversize stiliaus džemperiai moterims ir jie liko madingi iki šiol. Šio tipo drabužiai moterims taip patiko, kad jie jau tapo savotiška klasika. Jie itin patogūs, lengvai derinami ir šilti – ko gi dar galėtų reikėti tobulam rūbui?

Oversize stiliaus džemperius tiesiog dievina didžiausios mados pasaulio ikonos ir taip yra tikrai neveltui. Tokį megztinį galite užsidėti prie džinsų arba rinktis prie sijono. Kai kepina saulė, megztuką galite nusiimti švelniai užsimesti ant pečių vilkėdamos paprastus marškinėlius. Jei norite sukurti šiek tiek oficialesnį įvaizdį, po džemperiu užsidėkite baltus marškinius ir rinkitės baltus laisvalaikio batelius – atrodysite puikiai be jokių papildomų pastangų. 

Dryžuoti džemperiai moterims

Tomis dienomis, kai net neįsivaizduojate ką norėtumėte rengtis ir visai neturite jėgų kelių derinių matavimuisi, geriausia rinktis patį paprasčiausią dryžuotą džemperį. Šis klasikinis rūbas turi būti jūsų spintoje tam, kad nereikėtų gaišti laiko svarstant ką apsirengti. 

Rinkitės iš medvilnės siūtą ploną dryžuotą megztuką, kurį bus lengva skalbti ir nereikės lyginti. Jei norite šiek tiek įdomesnio varianto, galite rinktis modelį su užrašu ar paveiksliuku priekyje. Daugybę įvairių modelių ir kiti rūbai moterims internetu tik užsukę internetinę svetainę – vittaa.lt.