Ar norite jaukaus apšvietimo namuose, kuris sukurtų dinamišką, o gal net ir romantišką aplinką?

Kartais sunku išsirinkti namų apdailos detales, nes jas reikia derinti su interjeru, o pasirinkimas yra didelis, vargina ieškoti. Net ir įnoringiausi pirkėjai, visaviestuvai.lt juos nustebins, nes yra platus šviestuvų pasirinkimas. Galime rinktis iš daugybės lempų, todėl užtikriname, kad kiekvienam klientui surasime geriausią pasirinkimą: ar tai tie, kurie nori klasikinio, kuklaus sprendimo, ar tie, kurie nori sudėtingos apšvietimo sistemos. Mes siūlome platų apšvietimo variantų pasirinkimą namams ir biurams, taip pat lauko erdvėms. Klasikinės, modernios, paprasto ir pramoninio stiliaus lempos pasižymi aukšta kokybe, patraukliomis kainomis ir įvairiais dizaino sprendimais. Mūsų komanda užtikrins, kad apšvietimo funkcijos būtų praktiškos, ekonomiškos ir stilingos.

Rinkitės iš itin plataus šviestuvų pasirinkimo – iš viso siūlome daugiau nei kelis tūkstančius šviestuvų. Turime pačių įvairiausių sprendimų jūsų namams – nuo vonios iki darbo kambario

Galime netgi pasiūlyti šviestuvų verslui – viešbučiams, restoranams ir biurui – kurie pasižymi aukšta kokybė ir stiliumi už ekonomišką kainą. Taigi, tikimės, kad galime patenkinti bet kokią užgaidą, nepriklausomai nuo to kokias patalpas ar kambarį jums reikia įgyvendinti. Galite rinktis pagal skirtingą stilių, o šiuo metu siūlome modernius, klasikinius, standartinius, minimalistinius, vintažinius ar net lofto apšvietimo stilius. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti prekes pigiau, jūsų biudžetui tinkamą variantą.

Be vidaus sprendimų taip pat turime ir platų lauko šviestuvų pasirinkimą. Galime pasiūlyti pakabinamus, lubinius, sieninius, įmontuojamus, fasado ir kryptinius šviestuvus, kurie jūsų sodą, terasą ar prieangį pavers šviesiu ir prašmatniu. Su takelių apšvietimu pasirūpinti padės pastatomos lauko švieso ir prožektoriai. Tai vienos iš populiariausių mūsų siūlomų prekių asortimente. 

Ekonomiškumo ieškantiems klientams siūlome pigesnius, bet ilgaamžiškus prožektorius, tinkančius į sodybą ar pavėsinės aplinkai apšviesti

Žmonėms, domintiems paskutinėmis tendencijomis, galime pasiūlyti rinktis lauko apšvietimą pagal stilių. Pas mus galite įsigyti pačius populiariausius šviestuvus: modernūs, klasikinio, standartinio, minimalistinio ar vintažinio stiliaus yra tie šviestuvai, kuriuos dažniausiai renkasi mūsų klientai.