Kokia dovana tikrai pradžiugintų jūsų mažuosius?

Artėja gražiausios metų šventės… Kruopščiai pasiruošę žmonės pamažu ieško įvairių dydžiui tinkamų dovanų variantų. Tačiau šiais metais net dovanų ekspertai ir verslo žmonės rekomenduoja dovanas pasirinkti iš anksto. Kodėl? Taip, atsakymas yra koronaviruso plitimas … Didėjantis sergamumas gali baigtis prekybos centrų uždarymu ir visų švenčių izoliacija. Todėl vėliau gali būti neįmanoma nusipirkti kalėdinių dovanų. Todėl raginame į tai žiūrėti atsakingai ir iš karto pasirinkti dovaną! Šį kartą dalinsimės dovanų patarimais berniukams ir mergaitėms.

Dovana mergaitei, kuri nepaliks abejingo nei vieno 

Dovanų pasirinkimas dažnai yra tikras galvos skausmas. Šiuolaikiniai vaikai dažnai yra išrankūs ir lepinami, ir turi viską, ko jiems reikia! Taigi, ką turėčiau duoti tokiam vaikui? Atsakymas yra pramoga.

Jei planuojate dovanoti mergaitėms dovanas, mėgstate gaminti ar valgyti saldumynus su ja, belgiškų vaflių, šokoladinių saldainių ir kt. ragavimas bus puikus pasirinkimas dovanoms.

Gyvūnų mylėtojai. Nemažai JAV atliktų tyrimų parodė, kad arkliai yra trečias mėgstamiausias vaikų gyvūnas. Pirmasis yra šuo, antras – kačiukas, o trečiasis yra šie nuostabūs gyvūnai. Taigi kiekvienai merginai patinka jodinėti žirgu ar poniu. Mokslininkė mergina. Nereikia nė sakyti, kad geriausia dovana skaityti mėgstančioms merginoms yra knygos. Todėl tokiai knygų seseriai geriausia pateikti konkrečią knygą ar knygyno dovanų čekį.

Mažoms mergaitėms tinka kamuoliukų baseinas, kuriuo gali mėgautis tikrai ir berniukai

Kiekvienas baseinas turėtų būti papildytas kamuoliukais, kurie padės su jais patirti tik pačias geriausias emocijas ir tuo pačiu išbandyti savo žongliravimo galimybes. Siūlydami tik geriausios kokybės kamuoliukus, kurie labai malonūs rankų odai, esame tikri, jog prisidedame prie laimingų vaikų, kurie jais ne tik žaidžia, tačiau ir mokosi, pažįsta pasaulį bei atranda naujus dalykus. Skoningai atrodantys ir rankoms labai mieli kamuoliukai – ne tik paprasčiausias užpildas, kuris yra svarbi kiekvieno baseino dalis. Tai ir vaiko lavinimą, įgūdžius tobulinanti priemonė, kuri puikiai tinka tiek kūdikiams, tiek didesniems vaikučiams, įsigykite kamuoliukus baseinui čia.

Berniukams išrinkti dovaną lengviausia pagal jų pomėgius

Tikriausiai visi sutinka, kad dovanų vaikams pasirinkimas yra svarbiausia šventinio sezono užduotis ir ji turi būti nepriekaištinga! Mes, dovanų ekspertai, norime jums padėti, todėl pateikėme idėjų, ką padovanoti berniukui. Taigi čia yra geriausia įspūdžių dovana berniukams pagal jų pomėgius.

Visureigiai, kartingai ar pasivažinėjimai tankais! Tai automobilių gerbėjų svajonė! Vaikai nuo 4 iki 16 metų gali važiuoti keturračiu. Keturračiai yra įvairių dydžių, todėl nesijaudinkite dėl 4 metų amžiaus. Tai bus visiškai saugu. Berniukas, kuris dievina kompiuterinius žaidimus, tikrai apsidžiaugs gavęs naujausią žaidimą, tačiau dar geresnė dovana – nuotykiai virtualiame pasaulyje! Tai reiškia, kad padovanoję apsilankymą virtualios realybės erdvėje nušviesite jo dieną, labiau nei galite tuo patikėti. Atvykęs į šią erdvę, vaikas galės pasirinkti, į kokį nuotykį nori pasinerti: piratai, dinozaurai, zombiai, lenktynės, kalnai ir t. t. Įspūdžių kupina diena nuotykių parke nuramins kiekvieną, nenustygstantį vietoje, vaiką. Kone visi miestai turi savo nuotykių parką, tad padovanoti kuponą į jį yra puiki idėja, kuri nesudarys papildomų rūpesčių šeimai.