Kodėl verta rinktis Prija kosmetiką?

Prija kosmetika stulbina savo išskirtiniais aromatais. Ji yra skirta ir viešbučiams, ir kiekvienam iš mūsų. Šios kosmetikos asortimente – šampūnas, kremas, rankų muilas, dušo želė, masažinis losjonas, plaukų kondicionierius ir kitos higienos priemonės.

Kuo Prija kosmetikos priemonės yra išskirtinės šios srities rinkoje?

Šios kosmetikos priemonės žavi mielais mandarinų, cinamono, muskato riešutų, vanilės, gintaro ir bergamočių aromatais, jos mūsų mintis tarsi nuskraidina į egzotišką svajonių šalį. Be to, ši kosmetika dėl savo natūralumo garsėja sveikatai naudingomis savybėmis. Ypatingi ir sveikatą teigiamai veikiantys kvapai yra iš egzotinių, pasaulyje gerai žinomų augalų.

O kūno kremai ir odos valikliai yra labai švelnūs bei efektyviai veikiantys. Dušo želė ir šampūno sudėtyje yra ženšenio ekstraktas ir makadamijos riešutų aliejus, kurie, švelniai veikdami, organizmui suteikia energijos pliūpsnį

Į kokius egzotinius pasaulio kraštus mintyse gali nukelti Prija kosmetikos skleidžiami aromatai?

Mėgaudamiesi Prija aromatais jūs neakivaizdžiai galite nukeliauti į Viduržemio jūros pakrantes ir džiaugtis citrusinių vaisių žiedų kvapų dvelksmu, o mišrūs gvazdikėlių, kardamonų ir cinamono žievelių kvapai nukelia į rytinę Aziją. Tuo pat metu vanilės, baltojo muskuso ir gintaro aromatų puokštė mintis nuskraidina ė nuostabiąją Madagaskaro salą.

Šios kosmetikos dėka iš viešbučio, kuriame gyvenate, arba iš SPA salono nekeldami kojos galite mėgautis aromatinės terapijos kvapais ir keliauti iš vieno pasaulio kampelio į kitą. Be to, visas Prija kosmetikos asortimentas nesukelia alerginių reakcijų.

Kokios kosmetikos priemonės įeina į Prija firmos gaminių asortimentą?

Prija kosmetikos priemonių sąraše – atpalaiduojantys vonios burbulai, drėkinamasis kremas kūnui ir rankoms bei gaivinančios kreminės vonios putos, gaivinantis rankų prausiklis su ženšeniu. Šios priemonės puikiai tinka viešbučiams. O individualiems poreikiams galima įsigyti kelioninį kosmetikos rinkinį, kurį sudaro plaukus stiprinantis šampūnas, odą maitinančios kreminės vonios putos.

Šiame rinkinyje dar yra atpalaiduojantis masažinis losjonas, kurio sudėtyje – eterinis kiparisų aliejus, maitinantis dušo gelis, šampūnas su ženšeniu ir rankų kremas. Prie viso to rinkinyje dar rasite minkštinančius – muilą ir lūpų balzamą bei žvalinančią servetėlę.