aminorugstys sportui

BCAA nauda Jūsų kūnui ir sielai

Sportuojantys savo kasdieninę mitybą dažniausiai papildo kompleksais vitaminų, kurie padeda ne tik greičiau pasiekti norimus rezultatus, tačiau taip pat ir gerai jaustis. Juk kai tiek daug sportuojama – gauti visas reikalingas medžiagas su maistu tampa sunku.

O aminorūgštys sportui – būtinos. Dažniausiai  pasirenkamos BCAA, kurių nauda – įrodyta jau seniai. Kodėl jį reikia kiekvienam sportininkui įtraukti į savo mitybą?

  •         Mažinamas fizinis nuovargis

Sporto metu kiekvieną kartą stengiamasi pasiekti vis geresnių rezultatų, tačiau visiškai natūralu, kad tai daryti be vitaminų gausos organizme yra sunku. Štai tuomet ir gelbėja aminorūgštys sportui, kurios pasirūpina, kad būtų sumažinamas fizinis nuovargis. Tiesa, BCAA taip pat mažina ir protinį nuovargį, o tai suteikia daugiau motyvacijos.

  •         Mažinamas raumenų skausmas

Taip pat aminorūgščių kompleksas gali padėti sumažinti ir labai nemalonius raumenų skausmus, kurie ne tik kelia diskomfortą, tačiau ir mažina motyvaciją judėti. Kuo dirginimo mažiau – tuo žmogus aktyviau sieks savo tikslo. Dažniausiai skausmai juntami po fizinės veiklos, tad reikia atsakingai rinktis vartojimo laiko tarpą.

  •         Didinama raumenų masė

Taip pat aminorūgštys yra reikalingos ir raumenų masės didinimui. Natūralu, kad sportuojantys siekia ir kuo geresnių rezultatų, tad reikalingas papildomas vitaminų vartojimas, kurie gali padėti tą rezultatą pasiekti. Žinoma, raumenų masė auga ir tuomet, kai vartojami konkretūs maisto produktai, baltyminis maistas, tačiau dažniausiai aktyviam augimui reikalingi tokie dideli kiekiai, kad visus juos suvartoti su maistu yra tiesiog per sunku.

  •         Mažinamas cukraus kiekis kraujyje

BCAA taip pat padeda sumažinti ir cukraus kiekį kraujyje. O jo normos yra būtinos ne tik sportuojantiems, tačiau taip pat ir aktyviai gyvenantiems asmenims, tiems, kurie nori būti sveiki.

  •         Mažinamas svoris

Lygiai taip pat tai yra papildas, kuris gali padėti sumažinti kūno apimtis. Sporto metu ne visada stengiamasi pasiekti kuo daugiau raumenų masės. Kai kurie sportuoja tik todėl, kad jie  nori, jog jų linijos būtų lieknesnės, mažesnės. Tokiu atveju reikalingi papildai, kurie skatina greitesnį riebalų deginimą.

Papildus bei žuvų taukus Omega 3 galite įsigyti internetinėje parduotuvėje: www.ponasbicepsas.lt