Vestuvinė dizainerio suknelė

Vestuvinė dizainerio suknelė nebūtinai kainuoja tūkstančius?

Balta vestuvinė suknelė – klasika, kurią renkasi tiek jaunos, tiek vyresnio amžiaus moterys, ir tos, kurios teka pirmą kartą, ir tos, kurioms vestuvės jau ne pirmos. Tai drabužis, kuris suteikia pasitikėjimo savimi, šventiškumo, daugiau natūralių emocijų, galiausiai, išskiria nuotaką iš visų svečių. Natūralu, kad tą dieną moterys nori dėvėti išskirtines, vienetines sukneles.

Individualiai nuotakoms kuriamos dizainerių suknelės nebūtinai kainuoja tūstančiais, kaip galvoja daugelis. Jos kaina gali siekti ir kelis šimtus eurų. Svarbiausia, kad tai nereiškia, jog suknelė nebus tokia graži kaip kad brangiai kainuojanti, ar jos medžiaga bus ne tokia kokybiška.

Dizainero pasirinkimas

Ieškodami tobulai Jūsų poreikius įgyvendinančio dizainerio – įvertinkite kelis niuansus. Juos apgalvojus dažniausiai pavyks be jokio vargo rasti tinkamiausią drabūžių kūrėją.

  • Kokios yra paslaugų kainos?
  • Per kiek laiko suknelė bus pasiūta?
  • Su kokiomis medžiagomis dažniausiai dirbama?
  • Peržiūrėkite atliktus darbus.
  • Įvertinkite dizainerio stilių.
  • Daugeliu atveju svarbus net ir bendravimas.

Suknelės kūrimo metu dizaineris daug bendradarbiauja su nuotaka, kadangi nori, kad kiekviena smulkmena būtų įgyvendinta tobulai.

Dizainerių suknelių išparduotuvės

Įsigyti pigiau vienetinius dizainerių modelius galima specialių išparduotuvių metu, kuriose garsiausi šalies bei užsienio dizaineriai parduoda savo kurtas sukneles mažesnėmis kainomis. Dažniausiai tokios akcijos vykdomos kartą per metus, taip pat, parduodami seniau kurti modeliai, kurie galbūt ne visada atitinka dabartines tendencijas. Visgi, tokios suknelės vistiek išlaiko unikalumą, kadangi kurtas tik vienas vienetas, galiausiai, rinktis reikia ne pagal madas, tačiau tai, kas tinka Jums. Tiek prie figūros, tiek prie Jūsų charakterio.

Kiek investuoti į suknelę?

Kiekviena nuosaka nusistato savas finansines galimybes kiek verta investuoti į suknutę. Kol vienoms keli šimtai eurų atrodo per daug, kita gali išleisti tūstančius ir per gyvenimą vilkėti suknelę tik vien kartą. Viskas priklauso nuo Jūsų poreikių bei galimybių. Juolab, dažna nuotaka suknelę parduoda. Tiesa, pagalvokite, ar po šventės praėjus šiek tek laiko būsite pasiruošusi atsisveikinti su suknele, kuria vilkėjote gražiausią gyvenimo dieną?