išorinė baterija

Į ką atkreipti dėmesį renkantis išorinę bateriją?

Ko gero, visi esame buvę tokiose situacijose, kai mūsų išmanieji telefonai išsikrauna visai ne laiku. Papildomai, dažnai suveikia ir kiaulystės dėsnis – negalime pakrauti telefono tada, kai jo reikia labiausiai. Tam, kad šių nemalonių nutikimų gyvenime turėtume kuo mažiau, pravartu iš anksto apie juos pagalvoti ir pasirūpinti, kad su savimi visuomet turėtume puikiai veikiančią išorinę bateriją.

Išorinės baterijos pasirinkimas yra atsakingas procesas – jeigu neatkreipsite dėmesio į kelias reikšmingas detales, ji gali jus pavesti pačiu netinkamiausiu metu. Nors kartais gali atrodyti, kad visos jos labai panašios, iš tikrųjų taip tikrai nėra.

1. Baterijos talpa

Baterijos talpa yra rodiklis, kuris dažniausiai yra žymimas simboliais mAh. Šie skaičiai yra pagrindinis dalykas, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį renkantis nešiojamą bateriją. Kuo didesnį skaičių matote, tuo ilgiau ir greičiau galėsite krauti savo išmanųjį. Svarbu pabrėžti, kad išorinės baterijos tinka ne tik telefonams, bet ir kitokiems išmaniesiems įrenginiams. Taigi, prieš įsigydami, apsvarstykite, kokius įrenginius ir kaip dažnai krausite.

2. Dydis ir svoris

Vienas iš pagrindinių nešiojamųjų baterijų privalumų yra tas, kad jos yra lengvos ir patogaus dydžio. Jeigu planuojate naudoti tokią bateriją kasdien ar su ja keliauti, verta sumokėti šiek tiek brangiau, bet pasirinkti kuo lengvesnę versiją.

3. Garantija

Nors pirkdami naują daiktą retai galvojame apie tai, kad jis gali sugesti, visgi atsarga yra reikšminga. Jeigu turite galimybę, geriau pirkite tokią išorinę bateriją, kuriai suteikiama bent minimali garantija. Taip jausitės saugiau, jei laikui bėgant paaiškės gamykliniai pažeidimai ar baterija netikėtai nustos veikti. Perkant išorines baterijas tokią garantiją taiko daugelis gamintojų.