Kodėl po skyrybų verta užsiregistruoti į pažintis internetu suaugusiems?

Skyrybos – vienas labiausiai įtampą keliančių procesų gyvenime. Net, jeigu ir pavyksta išsiskirti geruoju, be jokių didelių asmeninių nuoskaudų (o taip būna retai), tai turto dalybos ir vaikų priežiūros klausimai gali tapti be galo varginančiu procesu. Po tokios alinančios kovos ar kelionės gali net nesinorėti galvoti apie buvimą su kitais žmonėmis, tačiau naujos pažintys suaugusiems išlieka labai svarbios, naudingos psichologinei ir net fizinei sveikatai. Šiame straipsnyje pasistengsime apžvelgti kodėl po skyrybų gali būti verta užsiregistruoti pažinčių suaugusiems portaluose.

Jūs turite galimybę būti savo likimo kontrolėje

Vienas blogiausių dalykų skyrybų procese arba iki jo – tai, kad žmonės jaučiasi bejėgiais ir negali kontroliuoti situacijos. Ją valdo net ne jie, o jų įgalioti teisininkai ir dažniausiai brangesni teisininkai laimi. Tad, daug kam norisi tiesiog vėl imti ir kontroliuoti savo kasdienybę. Kuomet bendraujate per pažinčių portalą, jūs patys galite nuspręsti, ko ieškoti, su kuo bendrauti, su kuo susitikti ir ką veikti. Niekam nesijaučiate skolingi ir galite negalvoti apie tai, kaip įtikti kitiems, o tik rūpintis savimi.

Nepergyvenkite – jeigu būsite nuoširdūs, atviri, tačiau aiškiai apsibrėžę ribas ir lūkesčius, rasite bendraminčių ir įdomių pašnekovų bei potencialiai labai intriguojančių pažinčių. Svarbiausia, kad jūs patys galite viską kontroliuoti ir būti savose rogėse.

Platoniški, neįpareigojantys santykiai – mažesnis galvos skausmas

Santykiai galvos skausmą kelia tuomet, kai antra pusė mums rūpi, kaip žmogus arba sukūrėme daug brangių prisiminimų, tačiau nebėra tos chemijos arba nepavyksta rasti bendros kalbos. Visgi, jeigu pažintysx svetainėje pradėjote platoniškus ar neįpareigojančius santykius, galvos skausmo dėl nesutarimų jie tikrai nekels. Na, o, jeigu kita pusė imasi tikėtis daugiau nors jūs prieš tai aptarėte detales, santykius galima nutraukti. Tokie santykiai gali padėti pažinti save ir atrasti daug naujų spalvų gyvenime.

Bendraminčiai ir draugai – ne tik meilužiai(-ės) ar romanai

Dažnai po sunkių skyrybų norisi ne tik neįpareigojančių bei lengvų santykių, kurie susieti su malonumais ir nekuria jokių rūpesčių, bet ir draugų bei bendraminčių. Praplečiant savo pažinčių ratą galima greičiau įveikti sielvartą ir pamiršti nuoskaudas, kas yra labai svarbu.

Juk ne kiekvienas susitikimas turi būti romano pradžia, jis gali būti ir naujo hobio atradimas, įsiliejimas į naują bendruomenę ar savęs pažinimas. Kuo labiau plėsite savo pažinčių ratą, tuo labiau tikėtina, kad surasite naujų žmonių, kurių buvimas šalia kels šypseną. Tai – labai svarbu po skyrybų ir tai praėję žmonės tikrai paantrintų tokiai logikai.

Greitesnis įsiliejimas į įprastą gyvenimo ritmą

Kaip ir minėjome ankstesnėje pastraipoje, užsiregistravus pažinčių svetainėje bene svarbiausia yra ne tik tai, kad kuo greičiau rastumėte naujus santykius, bet, kad neprarastumėte vilties santykiais, apskritai ir kitais žmonėmis. Vienas blogiausių dalykų po skyrybų yra pripratimas prie slegiančios savijautos ir to tapimas rutina. Jeigu neleidžiate sau būti liūdesio ir nuobodulio įkaitais bei bendraujate su naujais žmonėmis, greičiau gydote praeities žaizdas, nes kurdami naujas istorijas imate vėl būti labiau suinteresuoti ateitimi ir tolimesniu savo gyvenimu. Nuo praeities nepabėgsite, bet reikia į ją žiūrėti racionaliai ir stengtis toliau gyventi laimingai. Naujos pažintys tam naudingos.