Kaip užblokuoti internetines svetaines

Kaip užblokuoti internetines svetaines?

Svetainė yra susijusių tinklo išteklių, tokių kaip tinklalapiai ir daugialypės terpės turinys, rinkinys, paprastai identifikuojamas pagal viešojo domeno pavadinimą ir paskelbtas bent viename tinklo serveryje. Kartais gali tekti užblokuoti tam tikras svetaines, pvz., nustatyti kompiuterį naudoti biure arba apriboti tam tikras svetaines namuose. Todėl šiame straipsnyje mes išmokysime, kaip blokuoti svetaines sistemoje „Windows 10“.

Kaip neleisti svetainėms atsidaryti pačioms, naudojant „Windows 10“?

Kai reikia užblokuoti svetainę su „Windows 10“, yra keli būdai tai padaryti. Paprastai galite jų ieškoti savo naršyklėje, todėl galite blokuoti juos savo naršyklėje. Be to, mūsų sistemoje yra pagrindinis failas, kurį galite naudoti norėdami blokuoti, redaguoti ir pridėti interneto adresus. Aptarsime visus galimus būdus blokuoti svetaines arba naudoti failus sistemos priegloboje įvairiose naršyklėse.

1 būdas: užblokuokite svetainę naudodami pagrindinio kompiuterio failą

Naudodami šį metodą redaguosime pagrindinio kompiuterio failą savo sistemos kataloge ir į failą įtrauksime svetainių adresus, kad juos užblokuotume. Įsitikinkite, kad turite prieigą prie pagrindinio failo ir visada atidarykite jį „Notepad“, kad galėtumėte redaguoti kaip administratorius. Tokia tvarka:

Atidarykite „Notepad“ kaip administratorių. Spustelėkite „Windows + S“, dialogo lange įveskite „Notepad“, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite programą ir pasirinkite Vykdyti kaip administratorių. Atidaromas bloknotas kaip administratorius. Dabar spustelėkite „ File “, tada „ Open “. Tada eikite šiuo adresu: C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ etc \ prieglobos. Raskite failą „ hosts “ ir atidarykite jį. Atidaromas pagrindinio kompiuterio failas sistemos kataloge. Dabar slinkite žemyn į apačią ir spustelėkite eilutę po paskutinio elemento.Pastaba : norėdami būti saugūs, galite sukurti tarpą tarp paskutinės ir įvestos eilutės. Čia turite įvesti savo „ localhost“ IP adresą ir svetainių URL / adresą : 127.0.0.1 www.facebook.com. Svetainių įtraukimas į blokuojamą failą pagrindiniame faile. Pastaba: tarpai tarp IP ir adreso naudokite skirtuką. IP išliks tas pats kiekvieno jūsų pridedamo interneto adreso, nes tai yra jūsų „ localhost“ IP, tačiau kiekvieną kartą keičiasi tik svetainės URL. Ir pasirinkite Failas, tada Įrašyti. Dabar pabandykite, svetainė bus užblokuota. Pastaba : gali reikėti iš naujo paleisti kompiuterį, kad jis veiktų.

2 būdas: blokuokite svetaines „Firefox“

„Firefox“ turi keletą priedų, kurie leidžia blokuoti svetaines pridedant prie jų URL. Šiuos priedus galite gauti nemokamai, juose yra daug funkcijų, tokių kaip slaptažodžiai svetainėms atrakinti, darbo režimai ir žodžių blokavimas. Norėdami pridėti priedų, atlikite šiuos veiksmus:

  • Atidarykite „ Mozilla Firefox“
  • Spustelėkite „ Nustatymų juosta “ viršutiniame dešiniajame kampe
  • Pasirinkite priedus (spartusis klavišas – „ Ctrl“ + „Shift“ + A )
  • Dabar ieškos lauke ieškokite Blokuoti svetainę.

Šiandien bet kas gali lengvai prisijungti prie interneto. Vaikai vis dažniau naudojasi mobiliaisiais įrenginiais ir kompiuteriais

Iš tiesų, norėdami įjungti kai kuriuos tėvų kontrolę kompiuteryje, galime naudoti šiuos metodus:

  • Tėvų kontrolė sistemoje Windows 10
  • „Mac“ tėvų kontrolė
  • „Android“ veikia „Google Play“.
  • iPhone iOS valdymas
  • Mažiems vaikams taikomos tam tikros atsargumo priemonės, todėl galbūt norėsite sužinoti, kaip blokuoti tam tikro tipo žiniatinklio turinį arba puslapius naršyklėje „Chrome“, kad jie neblokuotų puslapių, kurie, mūsų manymu, yra tinkami jų amžiui arba kurie gali būti pažeisti. Jūsų privatumui

Daug kartų naršydami internete turime imtis tam tikrų atsargumo priemonių, nes žinome apie daugelio paslėptų kaip galiojančių puslapių pavojus, tačiau iš tikrųjų yra virusų, kenkėjiškų programų ir kitų komponentų, kurie gali suteikti šiuos rezultatus.